Diverse soorten kasten

De Lange Deuren kan alle soorten kasten op maat maken. De kast kan volledig naar uw wens worden gemaakt, zowel de ombouw als de inrichting van de kast. Van kledingkast tot kamer en suite kasten: alles is mogelijk bij De Lange Deuren!

Kledingkasten

Een kledingkast kan niet ontbreken in uw huis. Meestal bestaat een kledingkast uit een opbergplank aan de ene kant en een roede om uw kleding aan op te hangen aan de andere kant. Daarnaast is het mogelijk dat er extra legplanken zijn, waarmee u de kast uit kunt breiden. De inrichting en indeling van de kast kunnen wij volledig naar uw wens verzorgen. Wilt u een speciale lade voor sieraden, riemen of stropdassen? Wij passen de kast aan, zodat deze volledig aansluit op uw wensen.

Schoenenkasten

Een schoenenkast is voor de verzamelaars onder ons. Deze kast bestaat uit vakken met soms een klem en kan schuine vakken bevatten. Een voordeel van zo een kast is dat deze niet diep is en weinig ruimte inneemt. Perfect voor in de gang!

Dressoirs

Een dressoir is een kast die erg veel toegevoegde waarde heeft in uw woonkamer of eetkamer voor de opslag van spullen. Wanneer u deze kast aan de langste zijde van de kamer zet wordt de lengte nogmaals benadrukt. Uiteraard kunnen dressoirs ook smaller gemaakt worden voor kleinere ruimtes. Deze kast is overigens ook erg geschikt om als tv meubel te gebruiken.

Buffetkasten

Een buffetkast is vaak uit twee delen opgebouwd, het onderste en bovenste gedeelte. Hierbij is het onderste gedeelte dicht met deurtjes en het bovenste gedeelte is minder diep met glazen deurtjes of gewoon open vakken. Servies kan hier in worden opgeborgen en pronkstukken kunnen achter de glazen deurtjes.

Wandkasten

Wanneer u veel spullen heeft die uit het zicht opgeborgen moeten worden is de wandkast zeer geschikt voor u. Meestal hebben deze kasten deuren en lades, zodat u alles wat u wilt opbergen kwijt kan. Wanneer u niet veel ruimte in de breedte hebt kunt u voor een hoge wandkast kiezen. Zo benut u de ruimte die u anders toch niet gebruikt.

Ladekasten

Deze kast bestaat alleen uit lades en staan meestal in de slaapkamer. Vaak worden deze kasten gebruikt voor het opbergen van kleding, ondergoed en handdoeken.

Vitrinekasten

Dit is een kast met glazen deuren, zodat u hier de mooiste verzamelingen kwijt kunt. Hier kunt u de mooiste objecten tentoonstellen die u wilt beschermen en door de glazen deuren mogen ze ook gezien worden.

Alle kasten op maat gemaakt

Wilt u weten welke mogelijkheid perfect bij uw woning past en welke kast aansluit op uw wensen? Wij adviseren u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 – 511269 of vul ons contactformulier in.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen