Deurklink kiezen bij de binnendeur

Het nut van een deurklink is heel praktisch en simpel, maar dat hoeft niet te betekenen dat het er simpel uit moet zien. De deurklink en het overige deurbeslag zijn namelijk belangrijke onderdelen in het totaal aanzien van uw binnendeuren. Kies daarom voor deurklinken die passen bij het interieur, stijl van de deur en woning. Bij een landelijke deur past geen moderne deurklink en bij een strakke deur misstaat een deurklink met allerlei versieringen en details.  

Als u nieuwe deuren aanschaft of uw bestaande deuren een nieuwe look wilt geven, kies dan voor bijpassend deurbeslag.

Passen binnen het interieur

Het is belangrijk om de interieurstijl van uw woning in gedachten te houden als u deurklinken gaat uitzoeken. Is de stijl van uw woning heel modern en strak of juist meer klassiek en traditioneel? Deurklinken lijken misschien niet heel belangrijk, maar u zult merken dat het bepalend is voor de sfeer en de uitstraling van de deur. Houd daarom altijd rekening met uw interieur en wat daarbij past.

Afwerking

Deurklingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten afwerkingen. Gaat u voor een donkere of juist lichte deurklink? Een lichte deurklink valt op bij een donkere deur en andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Een deurklink in contrastkleur van de binnendeuren geeft een landelijke, klassieke uitstraling. Een deurklink met dezelfde soort kleur ziet er romantisch en minimalistisch uit. Daarnaast kunt u voor verschillende soorten materialen kiezen.

Het complete plaatje

Het is belangrijk om te kijken naar het totaalplaatje. Hoe staat het deurbeslag bij de deur en het interieur? Ook de stijl, kleur en afwerking van de rest van het deurbeslag is van invloed op het complete plaatje en zeer bepalend voor het eindresultaat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deurbeslag of bent u benieuwd welk deurbeslag wij in het assortiment hebben? Kom dan langs in onze showroom om het deurbeslag te bekijken. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 0228 - 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen