De onbeperkte mogelijkheden van stalen deuren

Stalen deuren zijn een ware eyecatcher in iedere ruimte. De deuren geven uw interieur een mooie, stoere en industriële uitstraling. Dankzij het glas in de deuren geeft het een open karakter en sluit het een ruimte niet volledig af. De mogelijkheden van stalen deuren zijn eindeloos. Wij lichten de mogelijkheden graag toe.

Tweezijdige opening

Bij veel stalen deuren wordt er gekozen voor een tweezijdige opening. Dit houdt in dat de deur beide kanten open kan. De deur valt uit zichzelf dicht, maar kun je ook zo open zetten dat het ook echt open blijft. We hebben het hierbij over een stalen taatsdeur. Deze deur heeft scharnierpunten op de vloer en het plafond. Dit maakt het mogelijk dat de deur de draai beide kanten op kan maken. Een ander voordeel is dat er geen apart kozijn nodig is en de vloer onder de deur door kan blijven lopen.

Eenzijdige opening

Kan de deur maar naar één kant open vanwege de ruimte, dan is een openslaande deur op aanlaspaumelles geschikt. Deze scharnieren lassen we vast aan het nieuwe kozijn dat past bij de stijl van de deur. Aan dit kozijn bevestigen we ook sluitstrips met magneten, zodat de deur goed sluit.

Schuifdeuren

Wanneer er te weinig ruimte is voor deuren om de draai te maken, zijn schuifdeuren een goede oplossing. Daarnaast zijn schuifdeuren zeer geschikt om twee aparte ruimtes mee te creëren. Het is zelfs mogelijk om de schuifdeuren in een tussenwand te laten verdwijnen. U kunt ervoor kiezen om de schuifdeuren zonder afwerking aan de muur te laten uitvoeren. Maar ook een bovenrail in de stijl van de deur is mogelijk. We kunnen de stalen schuifdeuren volledig naar uw wens maken.

Vaste panelen

Bent u niet op zoek naar deuren, maar juist naar vaste panelen die twee ruimtes van elkaar scheiden? Dan is een stalen paneel een prachtige oplossing. Deze panelen kunnen ook worden gecombineerd met stalen deuren, waardoor er een prachtige afscheidingswand van staal ontstaat.

Stalen deuren aanschaffen

Wilt u uw woning verrijken met stalen deuren? De Lange Deuren helpt u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in de showroom.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen