De Lange op bezoek bij Weekamp Deuren

De Lange blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van deuren en heeft daarom een bezoekje gebracht aan de fabriek van Weekamp Deuren.

Wij werken al geruime tijd nauw samen met Weekamp en dat heeft een goede reden! Weekamp Deuren is namelijk uitgeroepen tot Houtwereld Topleverancier 2016/2017 in de categorie Beste (modernste) Houtbedrijf. Kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid zijn de peilers van dit mooie bedrijf.

Weekamp Deuren vindt zijn oorsprong in een allround timmerfabriek. In 1978 namen de gebroeders Weekamp deze fabriek over en in 1985 werd besloten om zich te specialiseren op het gebied van deuren. Inmiddels is Weekamp Deuren uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland.

Tijdens ons bezoek hebben wij met eigen ogen kunnen zien hoe de productie van begin tot eind nauwlettend in de gaten wordt gehouden om de kwaliteit te waarborgen. Ook hebben wij weer leuke nieuwe trends ontdekt. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste deur.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen