Binnendeur in de jaren 30 stijl

De jaren 30 woning en de bijbehorende stijl zijn populairder dan ooit! Veel mensen vallen voor het karakter van deze stijl. Het is een rustige, stijlvolle en wat verouderde stijl. De jaren 30 stijl heeft veel sfeervolle details, die het interieur meer karakter en warmte geven. Er bestaan ook binnendeuren die helemaal bij deze stijl passen. De Lange Deuren vertelt u hier meer over!

Wat is kenmerkend voor een jaren 30 binnendeur?

In de jaren 30 werden voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt. Woningen uit die tijd bestaan uit rode of bruinkleurige bakstenen, houten kozijnen en een houten voordeur met veel details. Wanneer we kijken naar de binnenkant dan bestaat een jaren 30 woning vooral uit grote, hoge kamers en werd er veelal gekozen voor lichte kleuren. Deze witte en lichte kleuren worden ook toegepast op de binnendeuren. Kenmerkend voor een jaar 30 binnendeur is dat het vaak een paneeldeur is. Zowel paneeldeuren met glas als dichte paneeldeuren zien we terug bij deze stijl. Bij De Lange Deuren hebben we diverse paneeldeuren in verschillende uitvoeringen. Kom langs in onze showroom om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Deurbeslag voor een jaren 30 deur

Een deur is niet af zonder het juiste deurbeslag. De stijl van de jaren 30 kenmerkt zich met name door vormgeving, materiaal en kleurgebruik. Denk hierbij aan chroom, nikkel, bakeliet of juist een zwarte deurgreep. Qua vorm zijn het met name de wat rondere deurgrepen en klinken die goed passen bij de jaren 30 stijl. Voor elke deur hebben wij de juiste afwerking. Niet alleen voor de binnendeuren, maar ook voor voordeuren en toiletdeuren.

Inspiratie op doen

Bent u op zoek naar mooie binnendeuren die passen bij de jaren 30 stijl of bent u op zoek naar een andere stijl? Bij De Lange Deuren bieden we een ruim assortiment aan diverse binnen- en buitendeuren aan. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijk en voor persoonlijk advies.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen