WK2439 - Weekamp voordeur

WK2439

• 3,8 cm dikte
• Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur wordt wit voorgelakt.

Omschrijving

Deze voordeur bevat een prachtig 9-delig raam die gevuld kan worden met verschillende glassoorten. De deur zelf is gemaakt van massief hardhout en heeft aan de onderzijde exterieur panelen. De standaard dikte van deze voordeur is 3,8 cm. Alle voordeuren van Weekamp worden volgens de richtlijnen van KOMO geproduceerd.

Benieuwd naar de voordeuren? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van voordeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies.

Gerelateerd

WK2449
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Deze luxe voordeur is van massief hardhout gemaakt en heeft een dikte van 3,8 cm. De deur bevat aan de onderkant panelen van MDF en aan de bovenkant een 9-delig raam. Hiervan zijn de bovenste drie getoogd wat het een authentieke uitstraling geeft.

Weekamp voordeur
WK2436
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Met de WK2436 voordeur is uw hal voorzien van genoeg lichtinval door het 6-delige raam. Hiervoor zijn diverse glassoorten beschikbaar en de deur zelf is gemaakt van massief hardhout. Deze heeft een dikte van 3,8 cm en de onderzijde is voorzien van exterieur panelen.

Weekamp voordeur
WK2435
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

De WK2435 voordeur is van massief hardhout gemaakt en wordt geleverd in 3,8 cm dikte. Deze voordeur bevat MDF exterieur panelen met een 9-delig raam aan de bovenkant. Dit raam kan worden voorzien van diverse glassoorten die extra isolerend, inbraakwerend of letselschadeveilig zijn.

Weekamp voordeur
WK2446
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Het prachtige aan deze voordeur is het 6-delige getoogde raam. Naast het raam bevat deze deur ook MDF exterieur panelen en is de deur zelf gemaakt van massief hardhout. De dikte van deze voordeur is 3,8 cm.

Weekamp voordeur