Weekamp voordeuren - WK1611

WK1611

• 3,8 cm dikte
• Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
De deur wordt wit voorgelakt.

Omschrijving

Deze voordeur is gemaakt van massief hardhout. De voordeuren van Weekamp onderscheiden zich door een hoog afwerkingsniveau. Deze voordeur wordt standaard geleverd in 38mm dikte, maar u kunt ook kiezen voor een deur met 54mm dikte, deze zorgt voor extra isolatie. Daarnaast is deze deur voorzien van watervaste MDF panelen. Indien u kiest voor de deur met 54mm dikte zijn deze panelen ook voorzien van een geïsoleerde kern. Alle voordeuren van Weekamp worden volgens de richtlijnen van KOMO geproduceerd.

Benieuwd naar de voordeuren? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van voordeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies.

Gerelateerd

Weekamp voordeuren
WK1341

Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout. De voordeur wordt volgens de KOMO richtlijnen geproduceerd. Dit voordeurmodel heeft watervaste MDF panelen. U kunt voor de deurdikte kiezen tussen 39mm en 54mm. Indien u kiest voor de deurdikte van 54mm zijn de MDF panelen voorzien van een geïsoleerde kern. Voor extra isolatie kan de voordeur ook voorzien worden van veiligheidsglas.