WK6514 A1 - Binnendeur

WK6514 A1

Binnendeur WK6514 A1 is een landelijke binnendeur met een mooie strakke uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een landelijk en in een modern interieur. Daarbij is de deur ook toepasbaar als schuifdeur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Deze eigentijdse binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Gerelateerd

WK6514 C3
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met een strakke uitstraling. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6514 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. 

Weekamp binnendeur
6357 C

Binnendeur 6357 C van Weekamp is verkrijgbaar bij De Lange Deuren. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse binnendeuren. Voor ieder interieur en iedere stijl hebben wij de geschikte deur. Deze deur past goed binnen een modern en strak interieur. De deur brengt karakter in een woning en is een mooie toevoeging.

De deur wordt gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast bevat de deur een S-Core kern. Wat inhoudt dat de deur vormvast is en blijf. Hierdoor kunt u jarenlang van uw binnendeur genieten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom.

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6357 C

Deze 38mm dikke binnendeur met minimalistische stijl heeft een moderne en strakke aansluiting. Erg passend in een modern en strak interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Nieuw