WK6510 C - Binnendeur

WK6510 C

De WK6510 C is een moderne binnendeur. De deur heeft een strakke uitstraling en is een echte eyecatcher in het interieur. Daarbij creëert de deur een mooie lichtinval.

• Recht profiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een moderne uitstraling en past perfect binnen een modern en strak interieur. Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6513 A

Wilt u graag meer licht in uw woning en twee ruimtes met elkaar verbinden op een mooie manier? Dan is deze binnendeur zeer geschikt. De deur heeft een mooie vlakverdeling en kan van diverse soorten glas worden voorzien. Gaat u voor volledig open of kiest u voor melkglas, waardoor er wel lichtinval is maar minder inkijk? Alles is mogelijk! Bij De Lange Deuren adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel. Daarnaast kunt u kiezen voor een stompe of opdek uitvoering. De binnendeur kan zelfs gebruikt worden als schuifdeur. Maak uw deur helemaal af met bijpassend deurbeslag. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Heeft u vragen over deze binnendeur of wilt u liever eerst advies voordat u een deur uitkiest? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6513 A1

Deze binnendeur heeft een facet profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is voorzien van een MDF toplaag en is 38mm dik. De MDF toplaag zorgt voor een strak, makkelijk en verwerkbaar oppervlak. Daarnaast is de deur voorzien van onze unieke S-Core® kern. Dit zorgt ervoor dat de deur vormvast blijft. De deur wordt geleverd inclusief witte grondverf en is voorzien van een slot gat. 

WK6504 C
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.