Weekamp binnendeur - WK6307 C3

WK6307 C3

De WK6307 C3 is een mooie binnendeur met een moderne en chique uitstraling. De binnendeur heeft een tijdloos design met een verfijnde uitstraling. Daarbij kan de deur toegepast worden als schuifdeur.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp en opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze industriële 38mm dikke binnendeur heeft een strak modern, stoer en tijdloos design. Kenmerken van deze deur is de verfijnde uitstraling en slanke profilering. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6305 C

Deze binnendeur heeft een industriële en moderne uitstraling. Dankzij de vlakverdeling heeft de deur iets speciaals. Het is tijdloos, modern, stoer en strak. Deze binnendeur kenmerkt zich door de slanke profilering.

De deur is verkrijgbaar in een stompe of opdek uitvoering. Daarnaast kan de deur toegepast worden als schuifdeur.

De binnendeur is opgebouwd uit massief hout met een vochtbestendige toplaag. Hierdoor kunt u de deur gemakkelijk bewerken. Maar het is ook mogelijk om de deur al direct in de gewenste kleur uit te laten voeren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u adviseren in onze showroom.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6355 C3

Deze minimalistische binnendeur heeft een moderne en strakke uitstraling dankzij de stijlen op de deur. De deur past perfect binnen een modern en strak interieur. De binnendeur is verkrijgbaar als stompe of opdekdeur en kan daarnaast ook toegepast worden als schuifdeur.

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6357 C

Binnendeur 6357 C van Weekamp is verkrijgbaar bij De Lange Deuren. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse binnendeuren. Voor ieder interieur en iedere stijl hebben wij de geschikte deur. Deze deur past goed binnen een modern en strak interieur. De deur brengt karakter in een woning en is een mooie toevoeging.

De deur wordt gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast bevat de deur een S-Core kern. Wat inhoudt dat de deur vormvast is en blijf. Hierdoor kunt u jarenlang van uw binnendeur genieten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom.

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6355 C3

Deze 38mm dikke binnendeur met minimalistische stijl heeft een moderne en strakke aansluiting. Erg passend in een modern en strak interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

 

Nieuw