Weekamp binnendeur - 6531 A1

WK6531 A1

De klassieke WK6531 A1 binnendeur creëert een fijne sfeer en is een mooie toevoeging aan uw interieur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Dit prachtige klassieke model heeft een facetprofiel en past binnen ieder interieur. Wilt u nieuwe binnendeuren aanschaffen? Dan is het belangrijk dat deze goed bij uw woning en interieur passen. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout met vochtbestendige toplaag. De deur is van topkwaliteit en gaat jaren mee. U gebruikt een deur vaker dan u denkt, dus het is belangrijk dat deze tegen een stootje kan. De kern van de deur is een S-Core. Dit betekent dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de deur in alle maten en kleuren laten uitvoeren. Standaard wordt de deur voorzien van een witte grondverflaag. U kunt de deur ook zelf van de gewenste kleur voorzien. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6551 B2

Bent u op zoek naar een binnendeur die een prachtige uitstraling aan uw woning en interieur geeft? Deze deur van Weekamp is verre van standaard. Dankzij de mooie profielen is het echt een toevoeging aan uw woning. De deur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. De deur is voorzien van een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deur vormvast is en niet meer krom kan trekken of zal werken.

De deur is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6551 A1

Bent u op zoek naar een klassieke binnendeur met een mooie profilering? Dit model van Weekamp past binnen ieder interieur en is beschikbaar in alle maten en kleuren. De deur geeft iets bijzonders aan het interieur. Bent u op zoek naar meer uitstraling en bent u uw standaard deuren zat? Dan is deze deur zeer geschikt voor in uw woning.

De deur beschikt over een stabiele S-Core kern. Dit houdt in de deur vormvast blijft. De deur heeft een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van de deur zijn opgebouwd uit massief hout van goede kwaliteit. De deur wordt afgewerkt met een vochtbestendige toplaag. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak strak en makkelijk verwerkbaar is.

Wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u diverse voorbeelden bekijken en voorzien wij u graag van advies. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6521 A1

Een goede binnendeur kenmerkt zich door zijn stevigheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. De Lange Deuren levert enkel binnendeuren van topkwaliteit. Zo ook dit model binnendeur van Weekamp. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast heeft de deur een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de binnendeur volledig naar uw eigen smaak en wensen laten maken. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en u kunt kiezen uit een stompe of opdek deur. De deur wordt standaard voorzien van een slotgat en is afgewerkt met een witte grondverflaag. Uiteraard kunnen wij bij De Lange Deuren de deur volledig voor u afwerken, inclusief deurbeslag en een mooie kleur.

Vraag direct een offerte aan voor uw binnendeur. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Daar staan onze adviseurs voor u klaar en kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Nieuw
WK6511 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.