Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

De juiste hor voor uw raam of deur

In de zomer hebben wij het liefst allemaal de deuren en ramen lekker open. Helaas zorgt dit er ook voor dat insecten naar binnen kunnen. Een hor is hier de perfecte oplossing voor om dit tegen te gaan. Het is een stuk gaas dat voor een raam of deur wordt geplaatst om ongedierte buiten te houden. Welke hor is geschikt voor welke situatie?

Lees verder

Gesloten wegens vakantie

De Lange Deuren trekt de deur van de winkel achter zich dicht voor een welverdiende vakantie. 

Lees verder

Kerntrekbeveiliging voor uw buitendeuren

Vooral rond de vakantietijd wordt er veel ingebroken. Vooral de kerntrekmanier is erg populair bij inbrekers. Met de juiste beveiliging en een aantal simpele aanpassingen kan het de inbrekers al een stuk moeilijker worden gemaakt. In dit artikel leggen wij uit wat de beste manier is om uw huis te beveiligen tegen inbrekers die gebruik maken van kerntrekken.

Lees verder

Deuren veilig maken voor kinderen

Kleine kinderen en deuren gaan meestal niet zo goed samen. Het wil nog weleens gebeuren dat er een vinger of een voetje tussen de deur terecht komt. Om dit te voorkomen kunt u diverse maatregelen treffen. Wij zetten er een aantal op een rij.

Lees verder

Uw eigen kast samenstellen

De ideale kast is voor iedereen weer anders. De een ziet graag veel lades in een kast, terwijl de ander het liefst planken heeft. Bij De Lange Deuren kunt u uw perfecte kast samenstellen. Samen met u stellen we de kast samen, zodat u precies wordt zoals u het had bedacht..

Lees verder

Waarom gaan voordeuren naar binnen open?

Is het u weleens opgevallen? Voordeuren gaan naar binnen open en achterdeuren naar buiten. Maar waarom gaat de voordeur naar binnen open? Wij leggen het u uit!

Lees verder

Feestelijke openingsweek van onze showroom

Het is zo ver: na hard werken is de verbouwing klaar! Onze nieuwe showroom is af en wij willen deze graag aan u laten zien tijdens onze feestelijke openingsweek. Van 19 tot en met 26 mei opent De Lange Deuren haar nieuwe showroom voor iedereen.

Lees verder

Ons nieuwe pand met showroom

Zoals u wellicht weet is De Lange Deuren verhuisd! De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe pand met showroom. Het is nog niet volledig af, maar u kunt hier wel al terecht voor nieuwe deuren, kozijnen en kasten. 

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14