Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Waar let u op als u een nieuwe deur koopt?

De Lange Deuren is uw specialist op gebied van deuren, kozijnen en kasten in West-Friesland. Het aanschaffen van een nieuwe deur lijkt simpel. Het gaat erom dat een ruimte goed wordt afgesloten en dat het past op bij het interieur. Maar er komt meer bij kijken dan dat. Er zijn een aantal factoren waar u op moet letten bij het aanschaffen voor een nieuwe deur. Waar let u op bij het aanschaffen van een nieuwe deur?

Lees verder

Verschillende profielen van binnendeuren

Een deur is sfeerbepalend. Heeft u een heel strak interieur of juist meer landelijk? Dan moeten de binnendeuren hier goed op aansluiten. Steeds vaker worden binnendeuren gezien als een middel om het interieur mee te vormen. Binnendeuren worden daarom steeds bewuster gekozen op sfeer en karakter. Iedere binnendeur heeft een eigen profiel. Wij lichten een aantal profielen uit.

Lees verder

Schuifdeur in huis

Een schuifdeur beweegt, in tegenstelling tot een standaard deur. Vaak associëren wij een schuifdeur met een luxe en trendy woning. Terwijl schuifdeuren ook al in de tijd van de romeinen gebruikt werden. Er zijn een hoop redenen om een schuifdeur aan te schaffen!

Lees verder

Meest onderhoudsvrije kozijnen

Een grote reden om kunststof of aluminium kozijnen aan te schaffen is omdat het zo weinig onderhoud nodig heeft. In tegenstelling tot houten kozijnen die meer onderhoud vragen. De aluminium en kunststof kozijnen stijgen steeds meer in populariteit, en dat is niet heel verrassend. Deze twee soorten kozijnen hebben een hele hoop voordelen waardoor ze makkelijk een vervanger kunnen zijn voor uw houten kozijnen.

Lees verder

Hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van een deur heeft verschillende functies, het is namelijk zowel decoratief als beveiligend. Onder hang- en sluitwerk verstaan we deurbeslag, scharnieren, raamsluiting en sloten. Om uw woning zo veilig mogelijk te maken adviseren wij u om altijd voor een veiligheidsbeslag te kiezen met een keurmerk. Afhankelijk van uw interieur en woning kiest u de kleur en stijl.

Lees verder

De juiste deur kiezen

Deuren zorgen voor sfeer in een ruimte. Het is daarom belangrijk dat deze goed bij uw inrichting en woning past. Welke deur kiest u? Wij hebben voor u wat opties op een rijtje gezet zodat het zoeken hopelijk wat makkelijker gaat.

Lees verder

Condensvorming op ramen

In de winter komt het vaak voor, condens op uw ramen. Dit komt omdat het binnen warmer is dan dat het raam is. De luchtvochtigheid wil ontsnappen en vestigt zich aan het raam. Wij leggen u uit hoe u van condensvorming af kunt komen of hoe u het kunt beperken.

Lees verder

Tocht in huis? Daar wilt u toch van af?

Tocht in huis is niet fijn, zeker niet in dit jaargetij. Tocht wordt in der loop van de tijd vervelend en kan een hardnekkig probleem worden. De kachel extra opporren heeft ook niet veel nut, via kieren en gaten bij deuren en ramen kan de warmte weer ontsnappen. De Lange Deuren kan dit voor u oplossen. Hoe dit werkt, leest u hier.

 

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15