Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Licht en ruimte dankzij een schuifpui

Wilt u meer licht in uw woonkamer en deze ruimtelijker maken? Een schuifpui is dé oplossing hiervoor! Met een schuifpui zorgt u ervoor dat binnen en buiten één worden. Daarnaast krijgt u door een schuifpui veel meer daglicht binnen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun achterdeur te laten vervangen door een schuifpui. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij zetten het op een rijtje!

Lees verder

Voordelen van een barndeur

Bij een barndeur denkt u wellicht aan een typische deur van een oude schuur of boerderij. Maar tegenwoordig bestaan er prachtige, moderne varianten van de barndeur die ieder interieur passen. Een barndeur wordt ook wel loftdeur of schuifdeur genoemd. Voor welke variant of soort u ook kiest het gaat altijd om een paneel dat op beugels aan de muur hangt. Waar u normaal een deur plaatst die met scharnieren open gaat, schuift de barndeur langs de wand open. Wat zijn de voordelen van een barndeur ten opzichte van een standaard deur?

Lees verder

Keuzes die u moet maken voor een buitendeur

Een stijlvolle buitendeur zorgt voor een goede indruk en geeft een mooie uitstraling aan uw woning. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe buitendeur zult u al snel merken dat er nogal wat keuzes zijn. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten, maten en materialen. Welke keuzes moet u maken voor een buitendeur? Wij zetten het op een rijtje!

Lees verder

Het juiste deurslot kiezen

Goede deursloten zorgen ervoor dat ongewenste personen niet zomaar uw huis in kunnen komen. Daarnaast is er meer privacy, kan een goed deurslot warmte binnenhouden en tocht tegengaan. Er zijn veel soorten deursloten wat de keuze lastig kan maken. Welke opties zijn er en waar kunt u het beste uit kiezen? De Lange Deuren geeft tips!

Lees verder

In een paar stappen de perfecte stalen deur

Stalen binnendeuren zijn onwijs populair en we zien ze steeds vaker terugkomen. Door uw eigen stalen deur samen te stellen, heeft u straks de perfecte deur in uw woning hangen! Welke stappen moet u doorlopen om uw eigen perfecte stalen deur samen te stellen? Wij zetten het voor u op een rijtje.  

Lees verder

Eikenhouten deuren

Een eikenhouten deur staat prachtig binnen ieder interieur. Een eikenhouten deur heeft een stijlvolle en klassieke uitstraling en geeft uw woning net wat extra’s. Wij vertellen u graag wat meer over eikenhouten deuren.

Lees verder

Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren: een echte trend die we in steeds meer interieurs terugkomen. Deze deuren passen binnen iedere interieur: van modern tot klassiek en van landelijk tot minimalistisch. Maar waarom vallen we allemaal als een blok voor deze deuren? Wij vertellen u er meer over.

Lees verder

Waarom kiezen voor een schuifdeur?

Het kiezen van een binnendeur is een moeilijk proces. Wat past bij de stijl van het interieur, wat voor type deur wilt u en in welke kleur? Schuifdeuren zijn de perfecte keuze als scheiding tussen ruimtes. Waar u met een gewone deur meestal de ruimtes alleen maar afsluit, kunt u met een schuifdeur de ruimtes in elkaar laten overlopen. Meer weten over de voordelen van een schuifdeur? Lees dan verder!

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14