Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Haal ruimtelijkheid in huis dankzij een binnendeur met glas

Binnendeuren worden vaak gezien als een minder belangrijk onderdeel van het interieur, terwijl deuren sfeerbepalend kunnen zijn in een woning. Een binnendeur met glas zorgt voor meer ruimtelijkheid en kan een echte eye-catcher in uw huis worden. Het grote voordeel van dit soort deuren is dat er veel natuurlijk licht wordt doorgelaten. Met name voor ruimtes in huis die vrij donker zijn, bieden deuren met glas de uitkomst!

Lees verder

Garagedeur met loopdeur

Een loopdeur in uw garagedeur biedt vele voordelen. Het is een slimme, mooie en goede manier om de garage nog praktischer te maken. U kunt dankzij de loopdeur snel uw fiets of grasmaaier pakken. Het is een gemakkelijke en comfortabele oplossing!

Lees verder

Betrek de hal bij de woonkamer

De hal is één van de eerste ruimtes die u ziet als u binnenkomt. Het sluit vaak direct aan op de woonkamer. Daarom is het mooi om deze ruimtes qua sfeer op elkaar aan te laten sluiten en de hal bij de woonkamer te betrekken.

Lees verder

Kamerhoge binnendeuren

Kamerhoge binnendeuren worden steeds populairder. Deze deuren komen van de vloer tot aan het plafond. Er zit dus geen raam of muur meer boven de deur.

Lees verder

De brandwerendheid van een deur

Bij de brandwerendheid van een deur hebben we het vaak over minuten: zoals 30 of 60 minuten. Maar zegt dit dan ook dat de brand daadwerkelijk een half uur of uur wordt tegengehouden? Dat is niet altijd zo. Het is afhankelijk van een aantal factoren. Wij vertellen u graag meer over de brandwerendheid van deuren.

Lees verder

Het verschil tussen stalen en aluminium deurkozijnen

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe deurkozijnen bekijkt u alle opties. Voorheen had u enkel keuze uit hout of staal. Vanaf 1965 veranderde de markt en kwamen er ook kunststof kozijnen. Deze goedkope optie was een goede vervanger voor het dure staal en hout. Daarnaast was de levensduur van kunststof langer dan van de andere materialen. Tegenwoordig heeft u er een keuze bij gekregen: aluminium kozijnen. Nu een industrieel interieur een echte trend is, zien we steeds meer stalen en aluminium deurkozijnen voorbij komen. Deze materialen passen perfect bij de industriële look. Wat is het verschil tussen een stalen en aluminium deurkozijn? Wij geven het antwoord, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe deurkozijn.

Lees verder

Onderdelen van veilige kozijnen en deuren

Veiligheid van deuren en kozijnen is, naast kwaliteit, erg belangrijk. Bij De Lange Deuren besteden we hier veel aandacht aan. Kies je voor kozijnen en/of deuren van De Lange Deuren dan kiest u niet alleen voor prachtige producten van goed materiaal, maar ook voor veiligheid. Welke onderdelen zorgen voor veilige kozijnen en deuren?

Lees verder

Nieuwe trend: zwarte glaslatten

We kennen allemaal de prachtige stalen deuren. Dit soort deuren hebben een mooie open uitstraling en geven een industrieel gevoel aan uw interieur. Maar stalen deuren zijn kostbaar en niet voor iedereen weggelegd. Glasdeuren met zwarte glaslatten zijn een betaalbaar alternatief voor stalen deuren en zijn daarnaast de trend van nu!

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15