Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Voordelen van verschillende garagedeuren

Veel woningen hebben een eigen garage, maar niet iedereen gebruikt de garage om een auto in te stallen. Vaak is de garage een opslagruimte of werkplek. Afhankelijk van de bestemming van de garage kiest u voor een garagedeur die voor u het meest handig is. Uit welke deuren kunt u kiezen? Wij hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Lees verder

Kledingkast op maat laten maken.

Heeft u een kamer met bijzondere afmetingen, speciale wensen of kunt u gewoonweg de juiste kledingkast niet vinden? Geen probleem. De Lange Deuren bouwt maatwerk kledingkasten voor elk interieur. Wij maken, leveren en plaatsen uw droomkast. Hoe dit werkt, leest u hier. 
Lees verder

Stalen of houten kozijnen?

Stalen kozijnen zijn helemaal in. De industriële stijlen met glas staan prachtig in het interieur. Tegenwoordig kunnen deze populaire kozijnen ook na worden gemaakt met hout. Dit ziet er vaak net zo mooi uit en scheelt qua kosten. Wat zijn de voordelen van staal en wanneer kiest u voor hout?

Lees verder

De juiste hor voor uw raam of deur

In de zomer hebben wij het liefst allemaal de deuren en ramen lekker open. Helaas zorgt dit er ook voor dat insecten naar binnen kunnen. Een hor is hier de perfecte oplossing voor om dit tegen te gaan. Het is een stuk gaas dat voor een raam of deur wordt geplaatst om ongedierte buiten te houden. Welke hor is geschikt voor welke situatie?

Lees verder

Gesloten wegens vakantie

De Lange Deuren trekt de deur van de winkel achter zich dicht voor een welverdiende vakantie. 

Lees verder

Kerntrekbeveiliging voor uw buitendeuren

Vooral rond de vakantietijd wordt er veel ingebroken. Vooral de kerntrekmanier is erg populair bij inbrekers. Met de juiste beveiliging en een aantal simpele aanpassingen kan het de inbrekers al een stuk moeilijker worden gemaakt. In dit artikel leggen wij uit wat de beste manier is om uw huis te beveiligen tegen inbrekers die gebruik maken van kerntrekken.

Lees verder

Deuren veilig maken voor kinderen

Kleine kinderen en deuren gaan meestal niet zo goed samen. Het wil nog weleens gebeuren dat er een vinger of een voetje tussen de deur terecht komt. Om dit te voorkomen kunt u diverse maatregelen treffen. Wij zetten er een aantal op een rij.

Lees verder

Uw eigen kast samenstellen

De ideale kast is voor iedereen weer anders. De een ziet graag veel lades in een kast, terwijl de ander het liefst planken heeft. Bij De Lange Deuren kunt u uw perfecte kast samenstellen. Samen met u stellen we de kast samen, zodat u precies wordt zoals u het had bedacht..

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15