Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Garagedeur kopen

Als u een garagedeur gaat kopen wordt u overspoeld met verschillende mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Wij geven u een overzicht met mogelijkheden voor garagedeuren.

 

Lees verder

Kast op maat laten maken

Een kast is een essentieel onderdeel van het interieur van uw woning. Daarom moet de kast zo goed mogelijk bij de rest van uw interieur passen. Een op maat gemaakte kast is een zeer praktisch meubelstuk. Hierdoor kunnen ook loze ruimtes gemakkelijk worden benut.

 

Lees verder

Stalen kozijnen

Het behoort tot de echte woontrends: stalen kozijnen. Deze kozijnen stralen een statige gevoel uit en zijn een absolute eye catcher in uw woning. Stalen kozijnen zijn niet alleen toepasbaar in een moderne inrichting, ook in klassieke woningen passen ze prima voor een extra stoer gevoel.

Lees verder

Wat te doen bij een klemmende deur?

Een klemmende deur kan als erg vervelend worden ervaren. In dit artikel leggen wij uit waar dit ‘klemmen’ aan kan liggen en wat u eraan kunt doen. 

Lees verder

Wij zijn verhuisd!

De Lange deuren heeft een nieuw bedrijfspand en is verhuisd. Vanaf 19 december gaan de deuren open van dit nieuwe bedrijfspand. 

Lees verder

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van een binnendeur

Een binnendeur is een belangrijk onderdeel in uw woning. Het verschaft niet alleen toegang tot de andere ruimtes van het huis, maar is ook sfeerbepalend. Welke binnendeur past het beste bij u en uw woning. Kiest u voor een binnendeur met of zonder klas? Welk deurbeslag past u toe en welke kleur vindt u het mooist? Met een beetje hulp van ons hopen wij u advies te kunnen geven over deze zaken. 

 

Lees verder

Verbouwing nieuw pand

De verbouwing van het nieuwe pand van De Lange Deuren is in volle gang. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan ons nieuwe pand, waar wij het nieuwe jaar in zullen gaan. De binnenkant van het pand is volledig gestript en wordt weer opnieuw opgebouwd.

Lees verder

Nieuwe kozijnen in oudste huisje Lutjebroek

De Lange Deuren heeft van het oudste huisje van Lutjebroek de kozijnen mogen vervangen. Het huis stamt uit 1817 en heeft prachtige authentieke details. Zodra er wat vervangen of gerepareerd moet worden aan een oud huis, moet er rekening worden gehouden met deze mooie oude details. De Lange Deuren heeft een kozijn geplaatst dat goed past bij de stijl van het huis. Bovenin komt nog prachtig glas-in-lood.

 

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14