Van Leeuwen International (Intersteel)

Van Leeuwen International is een familiebedrijf en heeft zich vanaf 1970 steeds meer ingezet op het volledig in eigen beheer ontwikkelen van design deurkrukken, raamsluitingen en accessoires. In 1995 werd er besloten om de onderneming voort te zetten onder de onderscheidende merknaam Intersteel.

Bij Intersteel is de hoge kwaliteit van de sloten een randvoorwaarde en ze produceren een grote reeks van onderscheidende designseries. Hierbij is er naast de aandacht voor de deurkruk ook aandacht voor alle bijbehorende producten, zoals rozetten, deurbellen en raamsluitingen.

Een deurkruk moet zo sterk zijn, dat er op lange termijn nauwelijks slijtage is en weer en wind geen invloed hebben. Ook de bewegende delen behoren, met dagelijks gebruik, vele jaren met gemak mee te gaan. Daarom wordt er op de producten van Intersteel 10 jaar functionaliteitsgarantie geboden. Daarnaast is Intersteel ISO 9001 gecertificeerd en hebben diverse onderdelen een SGK-keurmerk voor bescherming tegen inbraken.

Bent u benieuwd naar de verschillende hang- en sluitwerken voor deuren en ramen en de bijbehorende producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.