Stalen deuren kopen

Ze zijn ongekend populair: stalen deuren. Ze bestaan in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Voor iedereen is er een geschikte stalen deur. Bij De Lange Deuren bieden we diverse stalen deuren aan. Het fijne aan stalen deuren is dat ze in iedere ruimte en elk interieur passen. Doordat de deuren veel glas bevatten, laten ze veel licht door en verbinden ze twee ruimtes met elkaar. Bij De Lange Deuren kunnen wij de stalen deur volledig naar uw wens aanpassen.

Soorten stalen deuren

Er bestaan diverse soorten stalen deuren. Denk hierbij aan taatsdeuren, waarbij het scharnieren boven en onder het kozijn zitten. Hierdoor kan de deur buiten kanten op draaien. Maar er bestaan ook nisdeuren, schuifdeuren en openslaande deuren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om dubbele deuren te plaatsen. Stalen deuren zijn de perfecte en stijlvolle manier om een ruimte af te sluiten, maar niet het ruimtelijke gevoel te verliezen.

Stalen deuren op maat

Bij De Lange Deuren kunnen wij de stalen deuren volledig voor u op maat maken. De deuren worden aangepast aan uw wensen en uw woonruimte. We meten de afmetingen op in uw woning en maken vervolgens de stalen deur op maat. Als de deur af is, zullen wij deze zorgvuldig plaatsen. Wij hangen de deur netjes af en zorgen ervoor dat het glas en deurbeslag worden gemonteerd. Zo heeft u nergens omkijken naar en heeft u binnen no-time een prachtige stalen deur in uw woning.

Stalen deuren voor iedere ruimte

Stalen deuren passen in iedere ruimte. Omdat we de deuren op maat kunnen maken, maakt het niet uit of de maten van het kozijn afwijken van de standaard afmetingen. Stalen deuren zijn geschikt voor de woonkamer, een kantoor, winkel of loft. Het zorgt ervoor dat een ruimte groter lijkt, vanwege de grote glazen panelen. Stalen deuren passen in een elegant, chique, stoer en industrieel interieur. Stalen deuren worden de eyecatcher van uw woning!

Wilt u meer weten of persoonlijk advies over stalen deuren? De Lange Deuren helpt u verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen voor een bezoek aan onze showroom. De Lange Deuren helpt u graag verder!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen