Stalen deuren

Stalen deuren werden vroeger voornamelijk gebruikt in fabrieken en openbare ruimtes, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Het stoere karakter van het frame gecombineerd met het lichtinval door het glas zorgen ervoor dat dit een zeer geliefde deur is.

Stalen deuren werden vroeger voornamelijk gebruikt in fabrieken en openbare ruimtes, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Het stoere karakter van het frame gecombineerd met het lichtinval door het glas zorgen ervoor dat dit een zeer geliefde deur is. Binnenkort zijn deze prachtige stalen deuren ook bij De Lange Deuren verkrijgbaar. Deze deuren kunnen volledig voor u op maat worden gemaakt.

Onlangs hebben wij al voor een klant de prachtige stalen deuren mogen plaatsen. Dankzij de mooie ranke roeden en de stoere uitstraling passen de deuren perfect in het interieur van de klant. De stalen deuren zorgen voor een verdeling tussen de woon- en eetkamer. Maar dankzij het glas blijft het toch één geheel.

Wilt u dit nou ook? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 51 12 69. De stalen deuren zijn binnenkort bij ons verkrijgbaar en te bewonderen in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen