Radiatorombouw

Vindt u het zicht op een blote radiator ook niet zo een mooi gezicht? Dan is een radiatorombouw de uitkomst. Voor onze klant hebben we de radiatoren weggewerkt met een mooie ombouw. Hierdoor krijgt de ruimte een mooiere uitstraling.

Een radiatorombouw zorgt ervoor dat de radiator mooi weggewerkt is en zorgt er ook voor dat je er spullen op kunt plaatsen. De Lange Deuren zorgt ervoor dat uw radiator mooi afgewerkt wordt. Nu denkt u waarschijnlijk dat er door de ombouw geen warmte meer afkomt. Dit is niet het geval, door de kleine ruimte tussen de radiatiorbekleding en de vensterbank kan de warmte gewoon blijven circuleren. De ombouw zorgt niet alleen voor een mooier gezicht, maar ook voor veiligheid. Als het koud is en de verwarming erg heet is, wilt u niet dat uw kind of huisdier hiermee in aanraking komt. Met een radiatorombouw is dat verleden tijd. Elke ombouw wordt zo gemaakt dat deze ten alle tijden los te maken is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van radiatorombouw of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 0228 – 51 12 69 of maak gebruik van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen