Prachtige barndeur

Wij hebben deze prachtige barndeur bij een klant van ons mogen plaatsen. Een barndeur is een schuifdeur met een prachtige uitstraling. Barndeuren komen steeds vaker voor in woningen in Nederland. Een deur is een sfeerbepalend element en dit kan uw huis perfect aanvullen.

De barndeur versterkt uw interieur en past in veel verschillende soorten stijlen. De meeste mensen denken bij een barndeur aan een landelijke woonstijl. Dit hoeft niet het geval te zijn, want de barndeur past zowel in een landelijke woonstijl als in een moderne of industriële woning. Door de combinatie van het deurmodel, kleur en de accessoires wordt ervoor gezorgd dat de barndeur aansluit op uw eigen woonstijl. U heeft ook nog keuze uit verschillende grepen zoals stoere grepen die het industriële gevoel versterken. Of kiest u juist voor fijne, lichte grepen die de deur warm en stijlvol maken. De enige beperking is de hoogte van de barndeur, daarvoor zijn we afhankelijk van de plafondhoogte.

Wilt u zelf een prachtige barndeur in huis en wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op via 0228 – 511 269 of maak gebruik van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen