Ombouwkast wasmachine met schuifdeuren

Bij het wassen komt veel meer kijken dan alleen de wasmachine en droger. U heeft wasmiddel, wasmanden, waszakjes en ga zo maar door. Dit moet allemaal een plekje krijgen in huis en netjes worden opgeborgen. De Lange Deuren heeft voor een klant een prachtig opbergsysteem om de wasmachine heen gemaakt. 

Heeft u geen idee waar u uw wasmachine moet plaatsen? De Lange Deuren heeft de oplossing voor u. Door middel van een ombouw met schuifdeuren en lades heeft u uw wasmachine mooi weggewerkt en bespaard u ruimte. Deze extra ruimte is altijd mooi meegenomen, want de schuifdeuren en lades kunnen weer gebruikt worden om bijvoorbeeld de wasmand in te plaatsen of handdoeken te leggen of als voorraad van andere spullen. De bovenkant van de ombouw is ideaal om kleding  op te vouwen. Door deze praktische ruimte die ontstaat en de mooie schuifdeuren veranderd deze in een sfeervolle ruimte in plaats van een “werkhok”. Het creëert een gevoel van rust en overzicht in een ruimte waar veel aanwezig is.

Wilt u ook een mooi opbergsysteem en ombouw voor uw wasmachine? De Lange Deuren kan hiervoor zorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 – 51 12 69 of vul ons contactformulier in.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen