Nieuwe achterdeur en houten schot

De achterdeur en houten schotten van deze klant waren hard toe aan vervanging. De Lange Deuren heeft ervoor gezorgt dat de achterkant van dit huis er weer zo goed als nieuw uit ziet. Kijk snel verder voor het eindresultaat. 

De achterdeur en houten schotten van deze klant waren hard toe aan vervanging. Zeven jaar geleden hebben wij de voorkant van het huis vervangen en nu was ook de achterkant van het huis aan de beurt. Nu sluiten de voor- en achterkant van huis weer goed op elkaar aan. De achterdeur is voorzien van diverse vlakken met glas, waardoor er meer lichtinval in huis komt. Daarnaast is het houten schot vervangen met Keralite schoten. De gevelbekleding van Keralit is onderhoudsarm, hoogwaardig en in diverse kleuren verkrijgbaar. Deze gevelbekleding gaat lang mee en zorgt ervoor dat de woning weer een mooie uitstraling krijgt.

Wilt u ook weer een mooie gevel? De Lange Deuren zorgt ervoor dat dit zo gebeurt is en u er geen omkijken naar heeft. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 – 51 12 69 of vul hier ons contactformulier in.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen