Kamer en suite deuren

Deze prachtige deuren mochten we in een nieuwbouw woning in Hoofddorp plaatsen. Kamer en suite deuren houden warmte binnen en zijn geluiddempend. Vooral in een nieuwbouwwoning is dat ideaal.

Deze prachtige deuren mochten we in een nieuwbouw woning in Hoofddorp plaatsen. Deze kamer en suite deuren zorgen voor een mooie scheiding tussen de ruimtes terwijl het toch één geheel blijft dankzij het glas in de deuren. Kamer en suite deuren houden warmte binnen en zijn geluiddempend. Vooral in een nieuwbouwwoning is dat ideaal. Deze zwarte strakke kamer en suite deuren zijn een perfect alternatief voor stalen deuren. Deze trend zien we steeds meer voorbij komen, maar is vrij prijzig. Deze kamer en suite deuren hebben dezelfde strakke industriële uitstraling, maar zijn vriendelijker qua prijs. De en suite deuren zijn op maat gemaakt van mooi en stevig hout. De greepjes zijn in de deur gefreesd.

Wilt u ook prachtige kamer en suite deuren in huis? Bel dan naar 0228 – 51 12 69 voor meer informatie of stel uw vraag via het contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen