Handig gebruik van schuine muren

Schuine muren in huis zijn altijd lastig. Het is onmogelijk om er te staan en er is vaak de weinig ruimte voor meubels. De Lange Deuren heeft hiervoor de oplossing: op maat gemaakte kasten. Deze passen onder iedere schuine muur en worden speciaal voor de ruimte op maat gemaakt.

Voor een klant hebben wij een kastenwand tegen een schuine muur aan gemaakt. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut en is er extra opberg ruimte. Bij dit project is eerst de omlijsting van de kasten neergezet. Hierin zijn op maat gemaakte kasten met lig- en hanggedeelte geplaatst. Het geheel is afgewerkt met prachtige houten deuren en ronde deurgreepjes.

Op maat gemaakte kasten naar uw wens

Het is zonde om een ruimte niet te benutten door schuine muren. De Lange Deuren maakt kasten op maat en zorgt ervoor dat u extra opbergruimte krijgt en de ruimte weer goed wordt benut. Geen ruimte is te lastig voor ons: wij hebben overal een passende oplossing voor. Wij maken de kasten volledig voor u op maat. Zo kunt u kiezen voor extra hanggedeelte of een kasten met alleen maar planken.

Wilt u zelf op maat gemaakte kasten? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 0228 – 51 12 69 om een afspraak te maken.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen