Geef uw huis een klassieke uitstraling met een bijzondere deur

Met alleen een nieuwe buitendeur kan uw huis al snel enorm opknappen. Maar met een mooie omlijsting eromheen creëer je een geheel eigen en unieke look!

De Lange Deuren heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van buitendeuren. Wij bieden diverse stijlen en uitvoeringen en verzorgen ook een mooie entree. Momenteel zijn wij aan de slag met het plaatsen van een buitendeur met een hele klassieke uitstraling.

Door de deur te omlijsten met zogenoemde architraven en neuten krijgt het huis een prachtige luxe uitstraling. De architraven omlijsten de zijkanten en bovenzijde van de deur en zijn voorzien van een mooie klassieke afwerking. De neuten moeten in dit project nog geplaatst worden, maar zullen ervoor zorgen dat de deur ook aan de onderzijde mooi afgewerkt is. De deur zelf is voorzien van bijpassend deurbeslag die de klassieke look compleet maakt.

Wij bieden vele andere stijlen aan en hebben een uitgebreid aanbod aan deuren en deurbeslag. Zo kunt U uw huis elke gewenste uitstraling geven die u wilt. Wilt u hierover meer weten neem dan snel contact met ons op.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen