Garagedeuren van hoge kwaliteit

Deze prachtige garagedeur is donkergroen van kleur en heeft verticaal geprofileerde panelen. In beide deuren zitten ramen die voorzien kunnen worden van diverse soorten glas.

De garagedeur is geplaatst in een standaard wit kozijn. Het materiaal is van massief hardhout met watervaste MDF bossing panelen. Dit maakt de deuren strak van uiterlijk, watervast, gemakkelijk te bewerken en zorgt ervoor dat roestvorming niet mogelijk is. Daarnaast zijn de deuren geïsoleerd en versterkt met staal. De Lange Deuren kan deze garagedeuren leveren in diverse kleuren en ze worden gefabriceerd onder het KOMO-keurmerk en geleverd met SKH garantie. Wij leveren diverse soorten garagedeuren en plaatsen deze ook voor u. Zo heeft u nergens omkijken naar en krijgt uw huis ook aan de buitenkant een prachtige uitstraling. Bekijk hier een aantal voorbeelden van garagedeuren uit onze collectie.

Wilt u meer weten over garagedeuren? Neem dan contact op met De Lange Deuren via 0228 – 51 12 69 of maak gebruik van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen