Creëer een jaren '30 sfeer met glas in lood

Binnendeuren zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Welke deur u kiest is heel bepalend voor de sfeer in huis. Recent hebben wij deze mooie suite- en binnendeuren in jaren '30 stijl mogen plaatsen.

De Lange Deuren heeft een groot assortiment binnen- en suitedeuren. Voor iedere ruimte in huis hebben wij een mooie, passende deur die op iedere gewenste maat (max. 300 cm hoog en 120 cm breed) kunnen worden gemonteerd. 

Een van onze mogelijkheden is het plaatsen van glas in lood ramen, wat wij in dit project ook hebben mogen doen. Hierdoor wordt een prachtige jaren '30 sfeer gecreëerd. Niet alleen is glas in lood bepalend voor de sfeer, maar ook heel belangrijk voor de hoeveelheid licht in uw huis. Door glas te gebruiken komt er meer licht in uw woning. De deuren zijn afgewerkt mooie deurlijsten en bijpassend deurbeslag om de jaren '30 look compleet te maken.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom om alle deuren en opties te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste binnen- of suitedeur!  

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen