Een glazen schuifpui in combinatie met de nieuwe Anastasius collectie

De zomer komt er weer aan! De temperatuur begint alweer aardig op te lopen maar Nederland zou Nederland niet zijn als het weer niet compleet kan omslaan en er geen sprake is van een regelmatig regenbuitje. Een open veranda met een glazen schuifpui van De Lange Deuren biedt hier de perfecte oplossing voor.

De voordelen

Een (glazen) veranda zorgt ervoor dat u meer in contact komt met de buitenwereld. Vooral met mooi en warm weer is een veranda de perfecte uitkomst. U kunt dan heerlijk in de zon vertoeven en van het frisse zomerbriesje genieten terwijl u overdekt in de tuin zit. Ook met regenachtig weer biedt een veranda veel comfort. U kunt dan nog steeds genieten van de frisse lucht die binnenkomt zonder natgeregend te worden. 

De glazen schuifpui

Een glazen schuifpui van De Lange Deuren kan nog meer waarde toevoegen aan uw veranda. Afhankelijk van het weer kunt u er voor kiezen om de schuifpui open of dicht te laten. Heeft u behoefte aan een heerlijk zomerbriesje kunt u de schuifbui opendoen maar zorgt de regenbui ervoor dat het toch iets te fris wordt in huis kunt u deze weer gemakkelijk dichtdoen. Doordat de schuifpui van glas is gemaakt, heeft u het idee dat u nog steeds in de tuin zit en niet afgesloten bent van de buitenwereld. 

Anastasius Collectie

U kunt uw glazen schuifpui ook extra aankleden met de nieuwe Anastasius Collectie. Deze collectie is een onderdeel van GPF bouwbeslag. Dit betekent dat de deurklinken uit deze collectie te combineren zijn met alle rozetten en schilden van het merk. De finishes hebben een hoogwaardige kwaliteit poedercoating en zijn UV-bestendig. Bovendien is al het deurbeslag geschikt voor buitengebruik, waardoor de Anastasius kleuren ook kunnen schitteren op uw glazen schuifpui.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u een glazen schuifpui in uw woning laten plaatsen? Of bent u benieuwd naar de Anastasius Collectie? Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken en voor persoonlijk advies. We zien u graag snel!