Dit zijn de mogelijkheden van railsystemen voor schuifpuien

Een schuifpui is een prachtige toevoeging aan uw woning. Het brengt veel lichtinval, het is ruimte besparend en biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te luchten. Een schuifpui verbindt binnen met buiten. De schuifpui moet passen bij uw woning en uw wensen. Gelukkig zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen om het zo helemaal naar wens te maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende railsystemen. De Lange Deuren licht de mogelijkheden toe.

Monorail

Kiest u voor meer glas en dus meer lichtinval? Dan is een monorail een goede oplossing. Dit is een schuifpui met maar één rail. Het oogt niet alleen strakker, maar bevat ook meer glas dan een duo- en trirailsysteem. Een schuifpui met een monorail heeft een vast en een schuivend gedeelte.

Duorail

De meest standaard oplossing is de duorail. Dit wordt voor veel woningen ingezet. De schuifpui bestaat dan uit twee schuivende delen. Beide delen zijn verschuifbaar, maar het is ook mogelijk om alleen de binnenste vleugel te laten schuiven. U kunt ook kiezen voor een dubbele duorail. Dan bestaat de pui uit twee vaste en twee bewegende delen. Hierdoor ontstaat er een prachtig schuifraam met een opening in het midden.

Trirail

Veel mensen hebben nog nooit gehoord van een trirail. Dit type rail maakt het mogelijk om de pui zo open mogelijk te zetten. De schuifpui bestaat uit drie gelijke delen, waarbij er twee delen over het laatste vaste deel worden geschoven. Zo kan twee derde van de pui helemaal open. Dat is pas echt het binnenleven met het buitenleven combineren!

Schuifpui in uw woning laten plaatsen?

Wilt u een schuifpui in uw woning laten plaatsen? Bij De Lange Deuren bieden we diverse mogelijkheden. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken en voor persoonlijk advies. We zien u graag snel!