Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Meest onderhoudsvrije kozijnen

Een grote reden om kunststof of aluminium kozijnen aan te schaffen is omdat het zo weinig onderhoud nodig heeft. In tegenstelling tot houten kozijnen die meer onderhoud vragen. De aluminium en kunststof kozijnen stijgen steeds meer in populariteit, en dat is niet heel verrassend. Deze twee soorten kozijnen hebben een hele hoop voordelen waardoor ze makkelijk een vervanger kunnen zijn voor uw houten kozijnen.

Lees verder

Hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van een deur heeft verschillende functies, het is namelijk zowel decoratief als beveiligend. Onder hang- en sluitwerk verstaan we deurbeslag, scharnieren, raamsluiting en sloten. Om uw woning zo veilig mogelijk te maken adviseren wij u om altijd voor een veiligheidsbeslag te kiezen met een keurmerk. Afhankelijk van uw interieur en woning kiest u de kleur en stijl.

Lees verder

De juiste deur kiezen

Deuren zorgen voor sfeer in een ruimte. Het is daarom belangrijk dat deze goed bij uw inrichting en woning past. Welke deur kiest u? Wij hebben voor u wat opties op een rijtje gezet zodat het zoeken hopelijk wat makkelijker gaat.

Lees verder

Condensvorming op ramen

In de winter komt het vaak voor, condens op uw ramen. Dit komt omdat het binnen warmer is dan dat het raam is. De luchtvochtigheid wil ontsnappen en vestigt zich aan het raam. Wij leggen u uit hoe u van condensvorming af kunt komen of hoe u het kunt beperken.

Lees verder

Tocht in huis? Daar wilt u toch van af?

Tocht in huis is niet fijn, zeker niet in dit jaargetij. Tocht wordt in der loop van de tijd vervelend en kan een hardnekkig probleem worden. De kachel extra opporren heeft ook niet veel nut, via kieren en gaten bij deuren en ramen kan de warmte weer ontsnappen. De Lange Deuren kan dit voor u oplossen. Hoe dit werkt, leest u hier.

 

Lees verder

Voordelen van verschillende garagedeuren

Veel woningen hebben een eigen garage, maar niet iedereen gebruikt de garage om een auto in te stallen. Vaak is de garage een opslagruimte of werkplek. Afhankelijk van de bestemming van de garage kiest u voor een garagedeur die voor u het meest handig is. Uit welke deuren kunt u kiezen? Wij hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Lees verder

Kledingkast op maat laten maken.

Heeft u een kamer met bijzondere afmetingen, speciale wensen of kunt u gewoonweg de juiste kledingkast niet vinden? Geen probleem. De Lange Deuren bouwt maatwerk kledingkasten voor elk interieur. Wij maken, leveren en plaatsen uw droomkast. Hoe dit werkt, leest u hier. 
Lees verder

Stalen of houten kozijnen?

Stalen kozijnen zijn helemaal in. De industriële stijlen met glas staan prachtig in het interieur. Tegenwoordig kunnen deze populaire kozijnen ook na worden gemaakt met hout. Dit ziet er vaak net zo mooi uit en scheelt qua kosten. Wat zijn de voordelen van staal en wanneer kiest u voor hout?

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14