Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Diverse mogelijkheden van tuindeuren

Veel mensen kiezen niet meer voor een gewone achterdeur maar voor tuindeuren. We zien in steeds meer woningen in Nederland grote, glazen tuindeuren. Dit geeft de woning net een beetje extra’s. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat de tuindeuren passen bij uw woning. U kunt kiezen voor openslaande deuren, schuifdeuren of hele muren van glas, ook wel harmonicadeuren genoemd. Voor welke tuindeuren kiest u?

Lees verder

Magnetisch slot

Een magneetslot staat niet alleen heel mooi, het maakt uw woning ook veiliger en stiller. Er steekt geen dagschoot uit, waardoor u er niet achter kunt blijven haken. Een magneetslot oogt netjes en strak. De deuren sluiten zachtjes en geruisloos. Hierdoor worden beschadigingen aan het kozijn voorkomen.

Lees verder

Tips voor het inrichten van uw kledingkast

Bent u vaak van alles kwijt in uw kledingkast of is het altijd een chaos? Met de juiste indeling van de kast zorgt u ervoor dat u uw kleding overzichtelijk kwijt kunt. Wij geven tips hoe u uw kledingkast het beste in kunt richten.

Lees verder

Een kast met schuifdeuren

Een kast met schuifdeuren heeft minimaal twee deuren die in de kast hangen en voor elkaar schuiven. Deze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en bestaan in diverse stijlen. Hierdoor passen de kasten met schuifdeuren binnen elk interieur. De schuifdeuren hebben diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die u bespaart!

Lees verder

Een ventilatierooster in het kozijn

Een ruimte ventileren met een vast raam kan soms lastig zijn. In sommige gevallen is er geen ruimte om het raam goed open te doen om de lucht te ventileren. Een ventilatierooster kan dan een goede oplossing zijn. Dankzij het ventilatierooster wordt de ruimte altijd voorzien van frisse lucht. U kunt de ruimte ventileren wanneer u niet thuis bent, als het regent of als het te koud is om het volledige raam open te zetten.

Lees verder

Naar binnen of buiten draaiend raam?

De Lange Deuren levert raamkozijnen op maat. Wij kunnen deze volledig aanpassen naar uw wensen en uw woning. Het kiezen van raamkozijnen kan nog best lastig zijn. U komt voor veel keuzes te staan, onder andere of u een naar binnen of naar buiten draaiend raam wilt. Wij zetten een aantal voor- en nadelen op een rijtje.  

Lees verder

Wat maakt kozijnen geluidswerend?

Woont of werkt u in een drukke buurt of aan een drukke straat? Dan kan dit geluid op ten duur aardig vervelend worden. Geluidswerende kozijnen kunnen een groot deel van het storende geluid dempen. Er zijn meerdere factoren die een kozijn geluidswerend kunnen maken. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.  

Lees verder

Uw woning inbraakproof maken

Een veilig gevoel in uw woning is noodzakelijk. Er zijn een aantal stappen die u zelf kunt ondernemen om uw huis minder inbraakgevoelig te maken. Deze stappen sommen wij hieronder voor u op.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15