Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Trend van nu: stalen taatsdeuren

Ze zijn onwijs populair en we zien ze in steeds meer interieurs terugkomen: de stalen taatsdeuren. De deuren zijn toe te passen in ieder interieur: van modern tot klassiek en van landelijk tot minimalistisch. Het zijn prachtige deuren om bijvoorbeeld een mooie overgang te maken van de hal naar de woonkamer. Wat is een stalen taatsdeur precies en hoe kiest u de juiste deur voor uw woning? Wij leggen het uit!

Lees verder

Waar moet een veilige deur aan voldoen?

Veel mensen weten niet waar een veilige deur aan moet voldoen. Terwijl we wel met een veilig gevoel ons huis willen achterlaten. Bepaalde mensen houdt u liever buiten de deur. Een inbraak kan worden voorkomen met goed beveiligede deuren. Wij leggen uit waar een veilige deur aan moet voldoen.

Lees verder

Woning langer koelen dankzij kunststof kozijnen

Eindelijk is het zomer! Dat betekent dat de temperaturen stijgen en het steeds warmer wordt. Ook in huis. Soms is het fijn om binnen even af te koelen, maar in sommige huizen blijft de warmte erg hangen. Dankzij kunststof kozijnen kan uw woning langer koel blijven.

Lees verder

Veel gestelde vragen over binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor uw woning en interieur. Geen wonder dat er een groot aanbod is en dat de keuze voor de juiste deur lastig kan zijn. Daarnaast bestaan er verschillende soorten deuren, zijn de afmetingen anders en heeft u ook nog te maken met een draairichting. Wij zetten de meest gestelde vragen over binnendeuren op een rijtje.

Lees verder

Deurklink kiezen bij de binnendeur

Het nut van een deurklink is heel praktisch en simpel, maar dat hoeft niet te betekenen dat het er simpel uit moet zien. De deurklink en het overige deurbeslag zijn namelijk belangrijke onderdelen in het totaal aanzien van uw binnendeuren. Kies daarom voor deurklinken die passen bij het interieur, stijl van de deur en woning. Bij een landelijke deur past geen moderne deurklink en bij een strakke deur misstaat een deurklink met allerlei versieringen en details.  

Lees verder

Wanneer vervang ik mijn kozijn?

Loopt u al een tijdje rond met de vraag wanneer u uw kozijn moet vervangen? Voldoet het kozijn niet meer aan uw wensen of begint het te rotten? Dan is het tijd om het kozijn te vervangen. Deze situatie ontstaat vaak niet van de één op de andere dag. In de loop der jaren functioneert het kozijn niet meer zoals het zou moeten. Vaak is tocht één van de eerste kenmerken waaraan u merkt dat het kozijn niet meer voldoet.

Lees verder

Trend: grote kozijnen en glazen gevels

Grote kozijnen kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in huis. Ze zorgen voor een prachtig uitzicht, veel zonlicht en een mooie uitstraling. Grote kozijnen zijn een echte trend. In dit artikel lichten we deze trends uit.  

Lees verder

Hoe kies ik mijn kozijn?

De deuren en kozijnen van een woning bepalen voor een deel de uitstaling en isolatiewaarde van uw huis. Gaat u verhuizen, verbouwen of zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Wij geven tips over hoe u het beste een nieuw kozijn kunt kiezen.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15