Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Een kast met schuifdeuren

Een kast met schuifdeuren heeft minimaal twee deuren die in de kast hangen en voor elkaar schuiven. Deze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en bestaan in diverse stijlen. Hierdoor passen de kasten met schuifdeuren binnen elk interieur. De schuifdeuren hebben diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die u bespaart!

Lees verder

Een ventilatierooster in het kozijn

Een ruimte ventileren met een vast raam kan soms lastig zijn. In sommige gevallen is er geen ruimte om het raam goed open te doen om de lucht te ventileren. Een ventilatierooster kan dan een goede oplossing zijn. Dankzij het ventilatierooster wordt de ruimte altijd voorzien van frisse lucht. U kunt de ruimte ventileren wanneer u niet thuis bent, als het regent of als het te koud is om het volledige raam open te zetten.

Lees verder

Naar binnen of buiten draaiend raam?

De Lange Deuren levert raamkozijnen op maat. Wij kunnen deze volledig aanpassen naar uw wensen en uw woning. Het kiezen van raamkozijnen kan nog best lastig zijn. U komt voor veel keuzes te staan, onder andere of u een naar binnen of naar buiten draaiend raam wilt. Wij zetten een aantal voor- en nadelen op een rijtje.  

Lees verder

Wat maakt kozijnen geluidswerend?

Woont of werkt u in een drukke buurt of aan een drukke straat? Dan kan dit geluid op ten duur aardig vervelend worden. Geluidswerende kozijnen kunnen een groot deel van het storende geluid dempen. Er zijn meerdere factoren die een kozijn geluidswerend kunnen maken. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.  

Lees verder

Uw woning inbraakproof maken

Een veilig gevoel in uw woning is noodzakelijk. Er zijn een aantal stappen die u zelf kunt ondernemen om uw huis minder inbraakgevoelig te maken. Deze stappen sommen wij hieronder voor u op.

Lees verder

Waar let u op als u een nieuwe deur koopt?

De Lange Deuren is uw specialist op gebied van deuren, kozijnen en kasten in West-Friesland. Het aanschaffen van een nieuwe deur lijkt simpel. Het gaat erom dat een ruimte goed wordt afgesloten en dat het past op bij het interieur. Maar er komt meer bij kijken dan dat. Er zijn een aantal factoren waar u op moet letten bij het aanschaffen voor een nieuwe deur. Waar let u op bij het aanschaffen van een nieuwe deur?

Lees verder

Verschillende profielen van binnendeuren

Een deur is sfeerbepalend. Heeft u een heel strak interieur of juist meer landelijk? Dan moeten de binnendeuren hier goed op aansluiten. Steeds vaker worden binnendeuren gezien als een middel om het interieur mee te vormen. Binnendeuren worden daarom steeds bewuster gekozen op sfeer en karakter. Iedere binnendeur heeft een eigen profiel. Wij lichten een aantal profielen uit.

Lees verder

Schuifdeur in huis

Een schuifdeur beweegt, in tegenstelling tot een standaard deur. Vaak associëren wij een schuifdeur met een luxe en trendy woning. Terwijl schuifdeuren ook al in de tijd van de romeinen gebruikt werden. Er zijn een hoop redenen om een schuifdeur aan te schaffen!

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14