Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Veel gestelde vragen over binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor uw woning en interieur. Geen wonder dat er een groot aanbod is en dat de keuze voor de juiste deur lastig kan zijn. Daarnaast bestaan er verschillende soorten deuren, zijn de afmetingen anders en heeft u ook nog te maken met een draairichting. Wij zetten de meest gestelde vragen over binnendeuren op een rijtje.

Lees verder

Deurklink kiezen bij de binnendeur

Het nut van een deurklink is heel praktisch en simpel, maar dat hoeft niet te betekenen dat het er simpel uit moet zien. De deurklink en het overige deurbeslag zijn namelijk belangrijke onderdelen in het totaal aanzien van uw binnendeuren. Kies daarom voor deurklinken die passen bij het interieur, stijl van de deur en woning. Bij een landelijke deur past geen moderne deurklink en bij een strakke deur misstaat een deurklink met allerlei versieringen en details.  

Lees verder

Wanneer vervang ik mijn kozijn?

Loopt u al een tijdje rond met de vraag wanneer u uw kozijn moet vervangen? Voldoet het kozijn niet meer aan uw wensen of begint het te rotten? Dan is het tijd om het kozijn te vervangen. Deze situatie ontstaat vaak niet van de één op de andere dag. In de loop der jaren functioneert het kozijn niet meer zoals het zou moeten. Vaak is tocht één van de eerste kenmerken waaraan u merkt dat het kozijn niet meer voldoet.

Lees verder

Trend: grote kozijnen en glazen gevels

Grote kozijnen kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in huis. Ze zorgen voor een prachtig uitzicht, veel zonlicht en een mooie uitstraling. Grote kozijnen zijn een echte trend. In dit artikel lichten we deze trends uit.  

Lees verder

Hoe kies ik mijn kozijn?

De deuren en kozijnen van een woning bepalen voor een deel de uitstaling en isolatiewaarde van uw huis. Gaat u verhuizen, verbouwen of zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Wij geven tips over hoe u het beste een nieuw kozijn kunt kiezen.

Lees verder

Diverse mogelijkheden van tuindeuren

Veel mensen kiezen niet meer voor een gewone achterdeur maar voor tuindeuren. We zien in steeds meer woningen in Nederland grote, glazen tuindeuren. Dit geeft de woning net een beetje extra’s. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat de tuindeuren passen bij uw woning. U kunt kiezen voor openslaande deuren, schuifdeuren of hele muren van glas, ook wel harmonicadeuren genoemd. Voor welke tuindeuren kiest u?

Lees verder

Magnetisch slot

Een magneetslot staat niet alleen heel mooi, het maakt uw woning ook veiliger en stiller. Er steekt geen dagschoot uit, waardoor u er niet achter kunt blijven haken. Een magneetslot oogt netjes en strak. De deuren sluiten zachtjes en geruisloos. Hierdoor worden beschadigingen aan het kozijn voorkomen.

Lees verder

Tips voor het inrichten van uw kledingkast

Bent u vaak van alles kwijt in uw kledingkast of is het altijd een chaos? Met de juiste indeling van de kast zorgt u ervoor dat u uw kleding overzichtelijk kwijt kunt. Wij geven tips hoe u uw kledingkast het beste in kunt richten.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14