Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Eikenhouten deuren

Een eikenhouten deur staat prachtig binnen ieder interieur. Een eikenhouten deur heeft een stijlvolle en klassieke uitstraling en geeft uw woning net wat extra’s. Wij vertellen u graag wat meer over eikenhouten deuren.

Lees verder

Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren: een echte trend die we in steeds meer interieurs terugkomen. Deze deuren passen binnen iedere interieur: van modern tot klassiek en van landelijk tot minimalistisch. Maar waarom vallen we allemaal als een blok voor deze deuren? Wij vertellen u er meer over.

Lees verder

Waarom kiezen voor een schuifdeur?

Het kiezen van een binnendeur is een moeilijk proces. Wat past bij de stijl van het interieur, wat voor type deur wilt u en in welke kleur? Schuifdeuren zijn de perfecte keuze als scheiding tussen ruimtes. Waar u met een gewone deur meestal de ruimtes alleen maar afsluit, kunt u met een schuifdeur de ruimtes in elkaar laten overlopen. Meer weten over de voordelen van een schuifdeur? Lees dan verder!

Lees verder

5 manieren om meer daglicht in huis te krijgen

We gaan weer richting de herfst en dat betekent dat het eerder donker wordt en later licht. Soms is het overdag ook donker door het sombere weer en zet u de lampen al aan in huis terwijl het nog middag is. Zonde! Hoe kunt u dit nou oplossen? Door meer daglicht het huis in te laten! Maar hoe krijgt u meer daglicht in huis? Wij hebben een 5 oplossingen voor u op een rijtje gezet!

Lees verder

Wat zijn bloemkozijnen?

Een bloemkozijn is een raamkozijn dat geplaatst lijkt te zijn op de gevel waardoor een diepere vensterbank ontstaat. Klinkt leuk, maar waarom zou je voor een bloemkozijn kiezen? Wij vertellen er wat meer over.

Lees verder

Welke hor is geschikt voor een schuifpui?

In de zomer zetten we graag allemaal de deuren en ramen open. Heerlijk frisse lucht in huis. Er is alleen één nadeel: muggen en ander ongedierte! De oplossing hiervoor is een hor. Dit is een ideaal hulpmiddel om de muggen buiten te houden. Een hor kan op een raam of een deur worden bevestigd, maar kan een hor ook op een schuifpui? Wij vertellen hier meer over.

Lees verder

Schuifdeurkast of zweefdeurkast

Een nieuwe kast kiezen is nogal een klus. Er zijn nogal wat keuzes en dan kunt u ook nog kiezen wat voor soort deuren u kiest voor de kast. Kiest u voor een schuifdeur of een zweefdeur? Geen idee wat het verschil is? Wij leggen het graag uit!

Lees verder

Kledingkast inrichten en organiseren

U kent het wel; u staat voor uw kast veel te lang te zoeken naar die ene goede broek. Maar die ligt ergens weggestopt in de garderobekast. Na lang zoeken heeft u eindelijk de broek gevonden, maar nu is de kledingkast een grote rommel. Voorkom dit door de kast goed in te richten en te organiseren. Wij geven tips!  

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15