Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

5 manieren om meer daglicht in huis te krijgen

We gaan weer richting de herfst en dat betekent dat het eerder donker wordt en later licht. Soms is het overdag ook donker door het sombere weer en zet u de lampen al aan in huis terwijl het nog middag is. Zonde! Hoe kunt u dit nou oplossen? Door meer daglicht het huis in te laten! Maar hoe krijgt u meer daglicht in huis? Wij hebben een 5 oplossingen voor u op een rijtje gezet!

Lees verder

Wat zijn bloemkozijnen?

Een bloemkozijn is een raamkozijn dat geplaatst lijkt te zijn op de gevel waardoor een diepere vensterbank ontstaat. Klinkt leuk, maar waarom zou je voor een bloemkozijn kiezen? Wij vertellen er wat meer over.

Lees verder

Welke hor is geschikt voor een schuifpui?

In de zomer zetten we graag allemaal de deuren en ramen open. Heerlijk frisse lucht in huis. Er is alleen één nadeel: muggen en ander ongedierte! De oplossing hiervoor is een hor. Dit is een ideaal hulpmiddel om de muggen buiten te houden. Een hor kan op een raam of een deur worden bevestigd, maar kan een hor ook op een schuifpui? Wij vertellen hier meer over.

Lees verder

Schuifdeurkast of zweefdeurkast

Een nieuwe kast kiezen is nogal een klus. Er zijn nogal wat keuzes en dan kunt u ook nog kiezen wat voor soort deuren u kiest voor de kast. Kiest u voor een schuifdeur of een zweefdeur? Geen idee wat het verschil is? Wij leggen het graag uit!

Lees verder

Kledingkast inrichten en organiseren

U kent het wel; u staat voor uw kast veel te lang te zoeken naar die ene goede broek. Maar die ligt ergens weggestopt in de garderobekast. Na lang zoeken heeft u eindelijk de broek gevonden, maar nu is de kledingkast een grote rommel. Voorkom dit door de kast goed in te richten en te organiseren. Wij geven tips!  

Lees verder

Trend van nu: stalen taatsdeuren

Ze zijn onwijs populair en we zien ze in steeds meer interieurs terugkomen: de stalen taatsdeuren. De deuren zijn toe te passen in ieder interieur: van modern tot klassiek en van landelijk tot minimalistisch. Het zijn prachtige deuren om bijvoorbeeld een mooie overgang te maken van de hal naar de woonkamer. Wat is een stalen taatsdeur precies en hoe kiest u de juiste deur voor uw woning? Wij leggen het uit!

Lees verder

Waar moet een veilige deur aan voldoen?

Veel mensen weten niet waar een veilige deur aan moet voldoen. Terwijl we wel met een veilig gevoel ons huis willen achterlaten. Bepaalde mensen houdt u liever buiten de deur. Een inbraak kan worden voorkomen met goed beveiligede deuren. Wij leggen uit waar een veilige deur aan moet voldoen.

Lees verder

Woning langer koelen dankzij kunststof kozijnen

Eindelijk is het zomer! Dat betekent dat de temperaturen stijgen en het steeds warmer wordt. Ook in huis. Soms is het fijn om binnen even af te koelen, maar in sommige huizen blijft de warmte erg hangen. Dankzij kunststof kozijnen kan uw woning langer koel blijven.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14