Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Dubbele of enkele stalen deuren?

Stalen deuren zijn een prachtige toevoeging aan uw huis. Deze deuren stralen luxe uit en passen perfect binnen ieder interieur. Wanneer u voor stalen deuren gaat heeft u diverse keuzes. Van vlakverdeling tot soort deur: er is veel mogelijk! Zo heeft u ook de keuze tussen een enkele of een dubbele stalen deur. Wij vertellen u er meer over.

Lees verder

Kenmerken van een binnendeur

Een binnendeur is een belangrijk element binnen uw interieur. Er bestaan ontzettend veel soorten, modellen en mogelijkheden. Niet alleen het uiterlijk van de deur speelt een belangrijke rol bij uw keuze voor de juiste deur, ook de opbouw en de eigenschappen van de deur. Wij zetten de kenmerken van een standaard binnendeur voor u op een rij.

Lees verder

Welke beglazing moet u kiezen?

Heeft u nieuwe kozijnen en deuren nodig? Kies dan voor het totaalpakket en kies er direct het juiste glas bij. Het is belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan de juiste keuze voor de beglazing. Niet alleen voor uw wooncomfort, maar ook voor uw energierekening.

Lees verder

Soorten deurkozijnen

Als we denken aan kozijnen, dan denken we vrijwel direct als eerst aan ramen. Deuren worden vaak vergeten, maar ook deuren zijn voorzien van kozijnen en zijn soms aan vervanging toe.

Lees verder

Welke voordeur past bij welke bouwstijl?

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Dan wilt u dat deze goed past bij de stijl van uw huis. Er bestaan diverse bouwstijlen en niet iedere voordeur sluit goed aan op elke stijl. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale voordeur. De deur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning, daarom moet deze er helemaal bij passen. Wij helpen u op weg!

Lees verder

Vacature allround timmerman

De Lange Deuren is op zoek naar een allround en vakkundige timmerman.

Lees verder

Alles over de taatsdeur

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur en wilt u iets anders dan normaal? Dan is een taatsdeur en dan met name een stalen taatsdeur wellicht iets voor u. Een taatsdeur neemt geen extra ruimte in en is makkelijk om te monteren. Er zijn dus geen grote wijzigingen nodig voor het plaatsen van een taatsdeur. Het is een mooie toevoeging aan uw interieur en heeft een luxe uitstraling.

Lees verder

Schuifpui of openslaande deuren

De keuze tussen een schuifpui of openslaande deuren kan best een lastige kwestie zijn. Openslaande deuren zijn voor het zicht mooier, maar een schuifpui heeft meer praktischere voordelen. Wij zetten de voor- en nadelen op een rij, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15