Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en tricks en de nieuwste trends. 

Isoleer uw woning met een nieuwe voordeur!

Isoleer uw woning met een nieuwe voordeur!

De huidige energieprijzen gaan door het dak heen. Met een variabel contract of een vast contract dat bijna afloopt, krijgt u waarschijnlijk te maken met hogere kosten dan eerst. Maar wat kunt u hiertegen doen? U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld de verwarming een graadje lager te zetten, maar heeft u ook al eens nagedacht over een betere isolatie?

 

Lees meer
Maak kennis met de nieuwe Anastasius Collectie!

Maak kennis met de nieuwe Anastasius Collectie!

Geuren en kleuren zijn onmisbare factoren in ons dagelijks leven. Zo kan alleen de geur van een verse kop koffie al bijzondere herinneringen oproepen. Met de nieuwe Anastasius Collectie die De Lange Deuren aanbiedt, wordt de warmte en gezelligheid uit de Horeca samengevat in vier sprekende finishes: Dark Blend, Bronze Blend, Mocca Blend en Champagne Blend. Een originele invalshoek!  

Lees meer
Op maat gemaakte stalen deuren

Op maat gemaakte stalen deuren

Stalen deuren zijn een aanvulling op ieder interieur. Geen wonder waarom dit type deur zo populair is! Stalen deuren maken iedere ruimte een stuk luxer en vormen de perfecte afscheiding tussen twee ruimtes. Bij De Lange Deuren kunnen we stalen deuren volledig naar uw wens op maat maken. Zo heeft u altijd unieke deuren die perfect passen in uw woning. Maar er zitten nog meer voordelen aan op maat gemaakte stalen deuren. Deze lichten we graag toe.

Lees meer
Dit moet u weten over houten kozijnen

Dit moet u weten over houten kozijnen

Wanneer u uw woning gaat verbouwen, renoveren of laten bouwen dan heeft u diverse onderdelen waar u over na moet denken. Zo ook de kozijnen. Zijn deze aan vervanging toe of wilt u de standaard kozijnen laten vervangen door prachtige houten kozijnen? Dan helpt De Lange Deuren u graag verder. Houten kozijnen hebben niet alleen een lange levensduur, maar ook een mooie uitstraling. Wij vertellen u er meer over.

Lees meer
Binnendeur in de jaren 30 stijl

Binnendeur in de jaren 30 stijl

De jaren 30 woning en de bijbehorende stijl zijn populairder dan ooit! Veel mensen vallen voor het karakter van deze stijl. Het is een rustige, stijlvolle en wat verouderde stijl. De jaren 30 stijl heeft veel sfeervolle details, die het interieur meer karakter en warmte geven. Er bestaan ook binnendeuren die helemaal bij deze stijl passen. De Lange Deuren vertelt u hier meer over!

Lees meer
Isoleren? Vergeet de voordeur niet

Isoleren? Vergeet de voordeur niet

Veel mensen kiezen ervoor om hun woning duurzamer te maken en deze te isoleren. Wat daarbij vaak wordt vergeten is de voordeur. Hier kan ongemerkt toch nog best wat tocht doorheen komen. Door voor een isolerende voordeur te kiezen die goed sluit, worden tocht en kou voorkomen. Voeg daarom ook een nieuwe voordeur toe aan uw energiebesparende plan.

Lees meer
Stalen deuren en wanden: de voordelen

Stalen deuren en wanden: de voordelen

Wie van veel licht en open ruimtes in het interieur houdt zit met stalen deuren en wanden helemaal goed. Een razend populaire woontrend die nog lang niet zal verdwijnen. Wie denkt aan een stijlvol interieur, denkt meestal direct aan een inrichting waar een stalen deur en/of wand een rol in spelen. Naast dat dit er prachtig uit ziet, heeft dit ook nog eens diverse voordelen. Wij zetten een aantal van deze voordelen op een rij.

Lees meer
Een revolutionaire kern voor paneel binnendeuren

Een revolutionaire kern voor paneel binnendeuren

De S-core kern voor paneel binnendeuren is door Weekamp Deuren ontwikkeld, met als resultaat een binnendeur van hoge kwaliteit en met diverse voordelen. U leest hieronder meer over deze nieuwe stabiele kern van de binnendeuren. Daarnaast geven wij diverse tips over hoe u een goede binnendeur kiest.

Lees meer
Tips bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur

Tips bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur

Is uw voordeur dringend toe aan vervanging of past deze niet meer bij de stijl van het huis? Dan is het tijd om de zoektocht naar de perfecte voordeur te starten. Een voordeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is de deur waar visite voor het eerst doorheen gaat en waar u dagelijks doorheen stapt om uw huis in te gaan. Het is daarom belangrijk dat de voordeur goed bij de uitstraling van uw huis past. Naast een mooie uitstraling zijn er nog een aantal punten waar u op met letten bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur. Wij geven tips!

Lees meer
De onbeperkte mogelijkheden van stalen deuren

De onbeperkte mogelijkheden van stalen deuren

Stalen deuren zijn een ware eyecatcher in iedere ruimte. De deuren geven uw interieur een mooie, stoere en industriële uitstraling. Dankzij het glas in de deuren geeft het een open karakter en sluit het een ruimte niet volledig af. De mogelijkheden van stalen deuren zijn eindeloos. Wij lichten de mogelijkheden graag toe.

Lees meer
Luxe in huis: eiken binnendeuren

Luxe in huis: eiken binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor het interieur. Toch wordt dit vaak vergeten en dat is zonde! Zo kunnen eikenhouten deuren zorgen voor een warme en luxe uitstraling aan uw woning. Er zijn diverse soorten eiken deuren. Zo zijn er traditionele deuren met een rustieke uitstraling, maar ook schuifdeuren en paneeldeuren. Bij De Lange Deuren is er veel mogelijk.

Lees meer
Nieuwe voordeur laten plaatsen

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Past uw voordeur niet meer bij uw woning? Of is de voordeur niet meer van goede kwaliteit en moet deze vervangen worden? Bij De Lange Deuren kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan voordeuren. Wij hebben voordeuren in diverse modellen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Voor iedere woning hebben wij een prachtige voordeur die past bij de stijl van het huis. Een voordeur is medebepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom is het belangrijk dat deze goed past bij het huis en aansluit op uw wensen. Laat u adviseren door De Lange Deuren.

Lees meer
Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen