Nieuwe voordeur

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? De Lange Deuren in Grootebroek helpt u graag verder. Wilt u uw huidige voordeur vervangen of bent u op zoek naar een nieuwe voordeur voor uw nieuwe woning? Voor iedere situatie hebben wij de juiste voordeur. U heeft de keuze uit diverse soorten modellen. Bij deze keuze houdt u rekening met de stijl van uw woning. Dankzij ons ruime assortiment vindt u bij De Lange Deuren de nieuwe voordeur waar u naar zocht.

Nieuwe voordeur van hoge kwaliteit

Wanneer u een nieuwe voordeur gaat kopen wilt u dat deze jarenlang mee gaat. De Lange Deuren heeft uitsluitend voordeuren van goede kwaliteit in het assortiment. Niet alleen qua isolatiewaarde, maar ook qua dikte, materiaal en sterkte van de voordeur. Zo weet u zeker dat u jaren van de voordeur kunt genieten.

Maak uw nieuwe voordeur compleet

Een nieuwe voordeur is niet compleet zonder goed slot, glas, deurbeslag en een brievenbus. Ook voor deze zaken kunt u bij De Lange Deuren terecht. Wij hebben alle middelen en mogelijkheden om uw nieuwe voordeur helemaal af te maken. Zo hebben wij sloten in het assortiment waarmee u uw voordeur goed en veilig kunt afsluiten. Alle sloten voldoen aan het keurmerk en zijn inbraakwerend.

Nieuwe voordeur kopen en laten plaatsen

Bij De Lange Deuren kunt u kiezen uit diverse voordeuren. Koop uw nieuwe voordeur bij ons en laat deze plaatsen door onze vakmensen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en kunde kunnen wij de voordeur perfect afhangen in uw woning. Wij verwijderen uw oude voordeur, meten de nieuwe voordeur in en plaatsen deze zorgvuldig. Vervolgens werken we de voordeur netjes af met de gekozen deurbeslag, het glas en overige opties.

Kom langs in onze showroom om de diverse mogelijkheden van voordeuren te bekijken. Wij adviseren u graag over een passende nieuwe voordeur voor uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bel naar 0228 51 12 69 voor meer informatie.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen