Nieuwe voordeur kopen

Is uw voordeur toe aan vervanging? Koop dan een nieuwe voordeur bij De Lange Deuren. Met of zonder kozijn; wij hebben een ruim assortiment aan voordeuren. Voor ieder huis hebben we een passende deur. Alle voordeuren die wij leveren en plaatsen zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat de voordeur jarenlang mee gaat. Kom langs in de showroom van De Lange Deuren om diverse voordeuren te bekijken en het passende model voor uw woning te vinden.

Kiezen voor een nieuwe voordeur

Wanneer u een nieuwe voordeur wilt kopen dan merkt u al snel dat er veel keuze is. Er zijn verschillende soorten stijlen, modellen, afmetingen en materialen. Laat u daarom goed adviseren door een specialist. Bij De Lange Deuren staan we voor u klaar en kunnen we u voorzien van goed en persoonlijk advies. We bekijken welke deur het beste bij uw huis past en bij uw wensen en eisen. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de prijsklasse. Gaat u een nieuwe voordeur kopen? Kies dan voor de kwaliteit, vakmanschap en mooie afwerking van De Lange Deuren.

Diverse soorten voordeuren

Een voordeur is het visitekaartje van een huis. Het moet bij de stijl van de woning passen. Het is vaak het eerste wat mensen zien en waar ze doorheen gaan om naar binnen te gaan. Houd bij uw keuze van de voordeur de uitstraling van uw huis in gedachte. Voor iedere woonstijl hebben wij een geschikte voordeur. Van heel strak, tot landelijk met glas-in-lood. En van klassiek tot traditioneel: bij De Lange Deuren bent u aan het juiste adres. U kunt een voorproefje van ons assortiment hier bekijken. In onze showroom kunt u de voordeuren in het echt bekijken en laten we u alle opties en mogelijkheden zien.

Een veilige voordeur kopen

Het is belangrijk dat uw nieuwe voordeur veilig is. De voordeuren van De Lange Deuren zijn niet alleen duurzaam en isolerend, maar ook inbraakwerend. Zo zorgen we voor het juiste glas, bevat de voordeur het Politiekeurmerk Veilig Wonen en voorzien we de deur van inbraakwerend deurbeslag. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwe voordeur kopen bij De Lange Deuren

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van voordeuren van De Lange Deuren? Neem contact met ons voor meer informatie of om uw vragen te stellen. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom aan Nijverheidsweg 11 in Grootebroek. Daar helpen wij u graag verder!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen