Nieuwe deur kopen Hoorn

Wilt u geen standaard deuren meer in uw woning Hoorn? Passen uw huidige deuren niet meer binnen uw interieur of zijn ze toe aan vervanging? Bij De Lange Deuren hebben wij alle soorten deuren in het assortiment. Van binnendeuren, tot voordeuren en van buitendeuren tot garagedeuren: voor ieder soort deur bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van De Lange Deuren staat voor u klaar en adviseert u graag over alle mogelijkheden van een nieuwe deur.

Nieuwe deur kiezen Hoorn

U wilt dat de nieuwe deur goed past bij uw woning in Hoorn. Dankzij het ruime aanbod van De Lange Deuren vindt u altijd de deur waar u naar op zoek bent. Wij hebben deuren in verschillende stijlen. Denk hierbij aan deuren met een klassieke uitstraling, of juist een landelijke of strakke deur. Voor ieder interieur hebben wij een geschikte deur. Ons assortiment bestaat ook uit eikenhouten deuren en uit stalen deuren. Deze prachtige deuren geven wat extra’s aan uw interieur. Alle deuren van De Lange Deuren zijn van goede kwaliteit, waardoor u er op kunt vertrouwen dat de deuren jarenlang mee gaan.

Alles voor uw nieuwe deur in Hoorn

De Lange Deuren bevindt zich in Grootebroek, vlakbij Hoorn. Wij kunnen u alles aanbieden voor de deur: zo hebben we niet alleen een ruim assortiment aan diverse deuren, maar kunnen we de deur ook afmaken met mooi deurbeslag of met glas. Zo heeft u nergens omkijken naar. Heeft u een mooie deur gevonden bij ons, dan zorgen wij ervoor dat deze indien nodig op maat wordt gemaakt. We meten de deur in en zodra de deur klaar is plaatsen wij deze in uw woning in Hoorn. Vervolgens werken we de deur netjes af met het door u gekozen deurbeslag en eventuele glazen.

Nieuwe deur aanschaffen

Bent u toe aan een nieuwe deur? Kom dan eens kijken bij De Lange Deuren. Onze showroom bevindt zich vlakbij Hoorn en daar kunnen wij u diverse mogelijkheden laten zien. Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag verder. Graag tot snel bij De Lange Deuren!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen