Garagedeur vervangen

Wilt u uw garagedeur vervangen? De Lange Deuren heeft een geschikte nieuwe garagedeur voor u. Wij hebben ruime ervaring met het vervangen van garagedeuren en hebben daarnaast een breed assortiment aan garagedeuren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Samen met u gaan we op zoek naar de geschikte garagedeur voor uw garage. Daarbij houden we rekening met uw woonsituatie, wensen en budget.

Garagedeur laten vervangen

De vakmannen van De Lange Deuren hebben ruime ervaring met het vervangen van garagedeuren. Zij halen vakkundig de oude garagedeur weg en plaatsen zorgvuldig de nieuwe garagedeur erin. Heeft u een garagedeur met een kanteldeur en wilt u niet meer de zware deur omhoog moeten tillen, dan is een garagedeur met loopdeur een goede oplossing.

De Lange Deuren heeft een ruim assortiment aan garagedeuren in diverse stijlen en verschillende afmetingen. U kunt kiezen uit verschillende type garagedeuren. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Garagedeur met kanteldeur
  • Garagedeur met loopdeur
  • Openslaande garagedeuren
  • Zijwaartse sectionaaldeur met loopdeur

Een combinatie tussen deze types is ook mogelijk. Klik hier voor een voorproefje van ons assortiment. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom. Daar kunnen we nog meer voorbeelden laten zien en u voorzien van persoonlijk advies.

Kosten garagedeur vervangen

De prijs van een garagedeur en het vervangen daarvan is afhankelijk van verschillende factoren. Een aantal factoren zijn:

  • Sloop- en verwijderkosten
  • Type garagedeur
  • Moet de garagedeur volledig op maat gemaakt worden of past een garagedeur met standaardafmetingen?

In onze showroom maken wij een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u.

Garagedeur laten vervangen door De Lange Deuren

Kiest u voor een mooie garagedeur van De Lange Deuren? Dan kiest u voor kwaliteit en service. Laat uw oude garagedeur vervangen door een mooi nieuw exemplaar. Wij helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom aan Nijverheidsweg 11 in Grootebroek. Daar bespreken wij uw wensen en helpen wij u met het vinden van de perfecte garagedeur. Wij helpen u van A tot Z: van het uitkiezen tot het plaatsen van de garagedeur. U kunt van ons vakmanschap op aan!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen