Draaideurkasten

Een draaideurkast is een veel gebruikte kast voor het opbergen van diverse spullen. Een standaard kast is overal te koop, maar een kast op maat zal uw huis echter meer sfeer geven. Ook kastruimte maakt deel uit van uw leefomgeving. Creëer met IP20 kastruimte in bijvoorbeeld vergeten hoeken, zodat u al uw zaken handig en slim kunt opbergen. De Lange maakt, levert en plaatst draaideurkasten van stevig materiaal en zijn van goede kwaliteit. Daarnaast maken wij de draaideurkasten op maat, zodat de kast perfect in de ruimte past. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden in draaideurkasten? Kom dan eens kijken in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Draaideur kledingkast

Draaideur kledingkast

Draaideur opbergkast

Draaideur opbergkast

Draaideur kast

Draaideur kast

Ontdek de veelzijdigheid van draaideurkasten bij De Lange. Waar een standaard kast overal te koop is, creëert een op maat gemaakte kast een unieke sfeer in uw huis. Bij De Lange bieden we IP20 kastruimte om zelfs de vergeten hoeken van uw ruimte slim te benutten, zodat u al uw spullen handig en efficiënt kunt opbergen.

IP20 Kastruimte

Vergeten hoeken of ongebruikte ruimtes kunnen vaak een uitdaging zijn om goed te benutten. Met onze IP20 kastruimte kunnen we slimme en handige kastoplossingen creëren, zelfs in de meest onverwachte ruimtes.

Stevig en kwalitatief materiaal

Bij De Lange staat kwaliteit voorop. Onze draaideurkasten zijn vervaardigd uit stevig materiaal en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en uw spullen veilig en georganiseerd te houden.

Kledingkast

Een kledingkast is een onmisbaar meubelstuk in elke slaapkamer. Het opbergen van uw kleding op een georganiseerde manier draagt bij aan een opgeruimde en rustgevende slaapomgeving. Bij De Lange bieden we kledingkasten op maat die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij uw slaapkamerinterieur.

Opbergkast

Een opbergkast is een handige toevoeging aan uw leefruimte. Of het nu gaat om het opbergen van huishoudelijke spullen, speelgoed, boeken of hobbyartikelen, onze opbergkasten bieden voldoende ruimte en efficiënte opbergmogelijkheden. Met onze op maat gemaakte opbergkasten kunt u uw ruimte optimaal benutten en uw spullen gemakkelijk terugvinden.

Kom langs in onze showroom of neem contact op

Wilt u meer ontdekken over de mogelijkheden in draaideurkasten? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar u verschillende stijlen en ontwerpen kunt bekijken en persoonlijk advies kunt krijgen van onze experts. Of neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van een op maat gemaakte draaideurkast die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Neem contact op

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen