WK6561-1 A1

WK6561-1 A1

De WK6561-1 A1 is een klassieke binnendeur. De deur heeft een strakke uitstraling en authentieke en is een echte eyecatcher in het interieur. Daarbij creëert de deur een mooie lichtinval.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Binnendeur WK6561-1 A1 heeft een klassieke uitstraling en past perfect binnen een klassiek interieur. Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

Deze binnendeur heeft een ojiefprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met uniek glaswerk. 

WK6565-1 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeuren
WK6820 D2

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout en is voorzien van een ojief profiel. De deur is beschikbaar in alle maten en kleuren en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is standaard 38mm dik en is voorzien van MDF toplaag, deze is vochtbestendig en eenvoudig en mooi af te werken. De deur blijft geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze deur? Neem dan contact met ons op.

WK6533-3 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.