WK6560 A1

WK6560 A1

Binnendeur 6560 A1 is een landelijke binnendeur met een mooie uitstraling. De deur is een prachtige eyecatcher in een modern en landelijk interieur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6511 B2

Deze binnendeur is klassiek en heeft dankzij de profielen een mooie uitstraling. De deur heeft een kraalprofiel en een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. De binnendeur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Vraag nu uw offerte aan.

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van binnendeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies. U bent van harte welkom in de showroom. Graag tot snel!

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6521 A1

Deze binnendeur is voorzien van een facet profiel. De deur is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De binnendeur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is eenvoudig mooi af te werken. De deur blijft vormvast door de unieke S-Core® kern. De deur heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

WK6582 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6534 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.