WK6552 A1 - Binnendeur

WK6552 A1

Binnendeur WK6552 A1 is een klassieke binnendeur met een mooie uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een klassieke en in een modern interieur en creëert lichtinval. Daarbij is de deur ook toepasbaar als schuifdeur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Deze moderne deur met facetprofiel past in elk type huis en is leverbaar in alle afmetingen.

Gerelateerd

WK6551 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeuren
WK6894 D2

Deze binnendeur heeft een  ojief profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38 mm dik en is voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag. Deze MDF toplaag is mooi en eenvoudig af te werken. In de deur zit een slot gat en er wordt witte grondverf bijgeleverd.

WK6542 A1
Binnendeur

Deze binnendeuren hebben een facetprofiel en zijn verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6552 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering en heeft een strakke uitstraling. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.