WK6551 B2 - Binnendeur

WK6551 B2

Binnendeur WK6551 B2 is een landelijke binnendeur met een mooie uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een landelijk of modern interieur en is daarbij ook toepasbaar als schuifdeur.

• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6551 B2

Bent u op zoek naar een binnendeur die een prachtige uitstraling aan uw woning en interieur geeft? Deze deur van Weekamp is verre van standaard. Dankzij de mooie profielen is het echt een toevoeging aan uw woning. De deur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. De deur is voorzien van een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deur vormvast is en niet meer krom kan trekken of zal werken.

De deur is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6541 A1

Wat een prachtige deur is dit! Dit klassieke model past in ieder interieur en maakt uw woning helemaal af. De deur is uitvoerbaar in alle maten en kleuren. Zo kunt u de deur volledig naar wens laten samenstellen. De deur is verkrijgbaar als stomp of opdekdeur.

Alle deuren van Weekamp, waaronder deze binnendeur, hebben een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. Zo weet u zeker dat de deur van goede kwaliteit is en jarenlang mee gaat.

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6552 A1

Deze prachtige deur van Weekamp heeft een facetprofiel. Dit geeft een klassieke uitstraling aan de deur. U kunt de deur laten voorzien van diverse soorten glas en zo zelf uw deur samenstellen. De binnendeur is 3,8 cm dik en verkrijgbaar in een opdek of stompe uitvoering. De binnendeur is ook als schuifdeur verkrijgbaar.

De deur komt standaard zonder deurbeslag. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan deurbeslag waar u uit kunt kiezen. Gaat u voor een klassieke greep of liever voor een stoer en industrieel exemplaar? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Wilt u meer informatie over de deur of wilt u advies over het kiezen van de juiste binnendeur? De specialisten van De Lange Deuren helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuw
WK6564 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.