WK6534 A1 - Binnendeur

WK6534 A1

De WK6534 A1 is een moderne binnendeur die een prachtige sfeer creëert in de woning. Houdt u van tijdloos en modern, dan past deze deur perfect in uw interieur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze moderne binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

WK6551 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeur
6541 A1

Wat een prachtige deur is dit! Dit klassieke model past in ieder interieur en maakt uw woning helemaal af. De deur is uitvoerbaar in alle maten en kleuren. Zo kunt u de deur volledig naar wens laten samenstellen. De deur is verkrijgbaar als stomp of opdekdeur.

Alle deuren van Weekamp, waaronder deze binnendeur, hebben een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. Zo weet u zeker dat de deur van goede kwaliteit is en jarenlang mee gaat.

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6531 A1

Dit prachtige klassieke model heeft een facetprofiel en past binnen ieder interieur. Wilt u nieuwe binnendeuren aanschaffen? Dan is het belangrijk dat deze goed bij uw woning en interieur passen. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout met vochtbestendige toplaag. De deur is van topkwaliteit en gaat jaren mee. U gebruikt een deur vaker dan u denkt, dus het is belangrijk dat deze tegen een stootje kan. De kern van de deur is een S-Core. Dit betekent dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de deur in alle maten en kleuren laten uitvoeren. Standaard wordt de deur voorzien van een witte grondverflaag. U kunt de deur ook zelf van de gewenste kleur voorzien. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6551 A1

Bent u op zoek naar een klassieke binnendeur met een mooie profilering? Dit model van Weekamp past binnen ieder interieur en is beschikbaar in alle maten en kleuren. De deur geeft iets bijzonders aan het interieur. Bent u op zoek naar meer uitstraling en bent u uw standaard deuren zat? Dan is deze deur zeer geschikt voor in uw woning.

De deur beschikt over een stabiele S-Core kern. Dit houdt in de deur vormvast blijft. De deur heeft een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van de deur zijn opgebouwd uit massief hout van goede kwaliteit. De deur wordt afgewerkt met een vochtbestendige toplaag. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak strak en makkelijk verwerkbaar is.

Wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u diverse voorbeelden bekijken en voorzien wij u graag van advies. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw