WK6532 B2 - Binnendeur

WK6532 B2

Binnendeur 6532 B2 is een landelijke binnendeur met een mooie moderne uitstraling. De deur is een prachtige eyecatcher in een modern en landelijk interieur.

• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.  De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Gerelateerd

Weekamp binnendeuren
WK6532 A1

De WK6532 binnendeur is voorzien van een facet profiel en is verkrijgbaar in een stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is mooi en eenvoudig af te werken. Daarnaast blijft de deur ook nog in zijn geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. De deur is heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf.

WK6533 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6515 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De 3,8 cm dikke binnendeur kan voorzien worden van verschillende soorten glas.

Deze binnendeur heeft een ojiefprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.