WK6525 A1 - Binnendeur

WK6525 A1

De WK6525 A1 is een landelijke binnendeur. De deur heeft een strakke uitstraling en is een echte eyecatcher in het interieur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Binnendeur WK6525 A1 heeft een moderne en landelijke uitstraling. De deur past perfect binnen een landelijk en strak interieur. Daarbij heeft de binnendeur een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeuren
WK6521 A1

Deze binnendeur is voorzien van een facet profiel. De deur is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De binnendeur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is eenvoudig mooi af te werken. De deur blijft vormvast door de unieke S-Core® kern. De deur heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

WK6521 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6821 D2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een ojiefprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6534 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.