WK6521 B2 - Binnendeur

WK6521 B2

Binnendeur WK6521 B2 is een landelijke binnendeur met een mooie uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een landelijk en modern interieur.

• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6521 A1

Een goede binnendeur kenmerkt zich door zijn stevigheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. De Lange Deuren levert enkel binnendeuren van topkwaliteit. Zo ook dit model binnendeur van Weekamp. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast heeft de deur een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de binnendeur volledig naar uw eigen smaak en wensen laten maken. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en u kunt kiezen uit een stompe of opdek deur. De deur wordt standaard voorzien van een slotgat en is afgewerkt met een witte grondverflaag. Uiteraard kunnen wij bij De Lange Deuren de deur volledig voor u afwerken, inclusief deurbeslag en een mooie kleur.

Vraag direct een offerte aan voor uw binnendeur. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Daar staan onze adviseurs voor u klaar en kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Nieuw
WK6821 D2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een ojiefprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.