Weekamp binnendeur - WK6518A

WK6518 A

Binnendeur WK6518 A is een landelijke binnendeur met een moderne uitstraling. De deur is een mooie eyecatcher in een landelijk en in een modern interieur. Daarbij is de deur ook toepasbaar als schuifdeur.

• Recht profiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Deze 38mm dikke binnendeur heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6513 A

Wilt u graag meer licht in uw woning en twee ruimtes met elkaar verbinden op een mooie manier? Dan is deze binnendeur zeer geschikt. De deur heeft een mooie vlakverdeling en kan van diverse soorten glas worden voorzien. Gaat u voor volledig open of kiest u voor melkglas, waardoor er wel lichtinval is maar minder inkijk? Alles is mogelijk! Bij De Lange Deuren adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel. Daarnaast kunt u kiezen voor een stompe of opdek uitvoering. De binnendeur kan zelfs gebruikt worden als schuifdeur. Maak uw deur helemaal af met bijpassend deurbeslag. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Heeft u vragen over deze binnendeur of wilt u liever eerst advies voordat u een deur uitkiest? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6402 C

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Weekamp binnendeuren
WK6513 A1

Deze binnendeur heeft een facet profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is voorzien van een MDF toplaag en is 38mm dik. De MDF toplaag zorgt voor een strak, makkelijk en verwerkbaar oppervlak. Daarnaast is de deur voorzien van onze unieke S-Core® kern. Dit zorgt ervoor dat de deur vormvast blijft. De deur wordt geleverd inclusief witte grondverf en is voorzien van een slot gat. 

WK6510 C
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.