Weekamp binnendeuren - WK6516 B2

WK6516 B2

Binnendeur WK6516 B2 is een moderne binnendeur met een prachtige uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in het interieur.

• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze binnendeur is voorzien van een kraal profiel, verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur heeft een MDF toplaag. Deze is eenvoudig en mooi af te werken. De deur is 38 mm dik en is voorzien van onze unieke S-Core® kern. Deze zorgt ervoor dat de deur vormvast blijft. De deur is voorzien van een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten over deze deur? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6516 A
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6502 C
Binnendeur

Deze strakke binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Er zijn diverse mogelijkheden voor het glaswerk in de deur. 

Weekamp binnendeur
WK6402 C

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.