Weekamp binnendeur - WK6405 C3

WK6405 C3

De WK6405 C3 binnendeur heeft een tijdloos karakter, creëert een fraaie sfeer en is een mooie toevoeging aan uw interieur.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6511 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering en heeft een strakke uitstraling. 

WK6503 C3
Binnendeur

Deze strakke binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. 

Weekamp binnendeuren
WK6501 C3

Deze deur is voorzien van een recht profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38mm dik en is voorzien van een MDF toplaag welke vochtbestendig is en eenvoudig en mooi af te werken. Ook is deze deur voorzien van onze unieke S-Core® kern. Hierdoor blijft de deur vormvast. De deur heeft een slot gat en wordt inclusief witte grondverf geleverd. Vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.